Neregėta įkrovos galia: „Realme“ žada telefoną, palaikysiantį 125W greitąjį krovimą

Leonardas Sindaravičius

2021-10-19, 09:15 (atnaujinta 2022-11-29, 09:07)

3 komentarai (-ų)
Neregėta įkrovos galia: „Realme“ žada telefoną, palaikysiantį 125W greitąjį krovimą

Taip, net 125W galios įkrova - išmaniųjų telefonų įkrovimo ateitis netrukus taps realybe. Nors „UltraDART“ įkrovos technologiją „Realme“ pristatė dar liepos mėnesį, kol kas ji nebuvo pritaikyta jokiame kompanijos įrenginyje. Nors konkrečios datos kompanija vis dar neatskleidžia, pagaliau aišku, jog ši idėja bus komercializuota jau kitąmet.

Tai atskleidė kompanijos viceprezidentas ir Indijos, Europos ir Lotynų Amerikos rinkų direktorius Madhav Seth, kuris interviu su „GSM Arena“ metu užsiminė, jog „UltraDART“ 125W įkrovos metodas bus viešai prieinamas 2022-ųjų pristatytuose flagmanuose. Nors pagrindinis interviu objektas buvo „Realme GT Neo2“, Madhav Seth atskleidė, jog kitąmet kompanija planuoja išleisti „GT“ serijai prisiklausysiantį „ultra-premium“ flagmaną.

Grįžtant prie kol kas galingiausios pristatytos išmaniųjų telefonų įkrovimo technologijos, „UltraDART“ leis įkrauti 4000mAh talpos bateriją nuo nulio iki 33 proc. per vos tris minutes. Įkroviklis taip pat palaikys kelis įkrovimo protokolus, kuri tarpe ir 65W bei 36W įkrovos palaikymas, tad šiuo pakrovėju galės naudotis ne tik naujojo „GT“ serijos flagmano savininkai.

Daugiau informacijos apie būsimąjį įrenginį kompanijos atstovas neatskleidė, tad lieka nemažai vietos spekuliacijai - galbūt jame bus talpesnė, nei 4000 mAh baterija. Vienintelis dalykas, kuris išlieka aiškus yra tai, jog bent debiuto metu naujasis įrenginys bus vienu galingiausių išmaniųjų telefonų rinkoje ir galimai atneš kompanijai platesnį pasaulinį pripažinimą.

3 komentarų

Aa

Jau ousmeti naudoju black shark 4 su 120 ikrovimu

Wissen

ir kaip ? greit įkrauna baterija? pati baterija laiko normaliai ar greit išsenka? Aš nei 120W nebandes nei shark neturiu, bet pas mane akumas 5000mAh ir su 30W normaliai įkrauna ir man užtenka visai pats akumas laiko ką žn +- normaliai priklausomai kiek naudoju.

Wissen

Na nieko Ultra Dart krovimas maždaug 10min ir 100% aišku tas laikas nuo baterijos, kai pripranti prie 30W ir atrodo greitas įkrovimas, prie 125W nepasijaus net. man su 30W ir tai gan greit įkrauna, kai samsung naudoja ten 15-25W kinai čia paženge matosi labiau, tik manau tie didesni vatai ir baterija sudeves greičiau, nors suprantama jei didesnės talpos tai su mažiau vatu jau krausis ilgokai. Galėtu samsung koki bent jau 30W siulyt krovima, nes tie 15W išvis ilgokai ten kraunasi net nesijaučia to greito krovimo.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas