Netrukus debiutuos itin populiaraus „Samsung“ telefono atnaujinimas: paaiškėjo, kiek jis kainuos, pasirodė pirmosios nuotraukos

Lukas Snarskis

2022-03-07, 16:25 (atnaujinta 2022-11-29, 00:35)

1 komentaras
Netrukus debiutuos itin populiaraus „Samsung“ telefono atnaujinimas: paaiškėjo, kiek jis kainuos, pasirodė pirmosios nuotraukos

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ kasmet išleidžia nemažai išmaniųjų telefonų. Visi puikiai žino, jog „Galaxy S“ serijai priskiriami patys galingiausi bendrovės produktai, tačiau didžiausius pardavimus generuoja „Samsung Galaxy A“ serijos modeliai.

Vidutinės klasės „Samsung“ įrenginiai kasmet sulaukia didžiulio dėmesio, o netrukus turėtų būti pristatyta ir dar viena naujiena – tai „Samsung Galaxy A53“. Apie šį išmanųjį telefoną kalbama jau ganėtinai ilgai, tačiau dabar paaiškėjo ir kiek jis gali kainuoti.

Dar neišleistas „Samsung“ produktas pasirodė serbiškoje internetinėje parduotuvėje, o nurodoma jo kaina – 350 eurų. Pasirodžiusi publikacija atskleidžia ir tai, jog „Galaxy A53 5G“ primins pernai metais išleistą „Galaxy A52“ modelį, kuris buvo tarp populiariausių ir Lietuvoje.

„Samsung Galaxy A53 5G“ veiks su neįvardintu „Exynos“ procesoriumi, tačiau tai turėtų būti „Exynos 1200“ modelis. Pastarasis lustas pasižymi aštuoniais branduoliais su maksimaliu 2,4 GHz taktiniu dažniu. Pranešama, kad įrenginys turės 6,5 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu.

Išmaniojo telefono nugarėlėje turėtų būti keturios kameros, o pagrindinė jų bus aprūpinta 64 MP raiškos vaizdo jutikliu. „Galaxy A53 5G“ taip pat turės 12 MP plataus kampo, 5 MP makro bei tokios pat raiškos gylio sensorius. „Samsung“ pasiūlys ir 32 MP asmenukių kamerą. Akivaizdu, jog gamintojas siekia išsaugoti kuo daugiau savybių iš „Galaxy A52 5G“ modelio, kuris buvo itin sėkmingų.

Bene didžiausiu atnaujinimu, galima būtų laikyti, bateriją. Remiantis naujausia informacija, išmanusis telefonas turės 5000 mAh talpos akumuliatorių. Palyginimui, pernai metas išleistas „Galaxy A52 5G“ pasižymėjo 4500 mAh talpos baterija. Tikėtina, kad telefonas turės 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele.

1 komentarų

Tomis

Juokas juokais, bet dabar nusipirkau A52 5G už 300€, veikia gerai, gal kamera bėra pati geriausia, bet beveik visu 1000€ pigiau nei s22 ir turi microSD kortelę, ko nauji samsung nebeturi. Ir baterija laiko ilgai (dabar x2 ilgiau nei buvęs s10)

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas