„Nokia“ šią savaitę nestabdo: pademonstruotas dar vienas itin pigus telefonas

„Nokia“ šią savaitę nestabdo: pademonstruotas dar vienas itin pigus telefonas

Kompanija „HMD Global“, kuri valdo prekinį ženklą „Nokia“ ,šią savaitę nustebino pademonstruodama vos 75 eurus kainuojantį „Nokia C01 Plus“ išmanųjį telefoną, o šiandien atskleista ir dar viena naujiena. Dar balandį buvo išleistas „Nokia C20“ modelis, o dabar pristatytas ir „Nokia C20 Plus“ variantas.

Išmanusis telefonas tapo jau antruoju pigiu įrenginiu, kurį pristatė „Nokia“, o daugelio dėmesį jis ir vėl turėtų patraukti dėl savo itin žemos kainos. Pranešama, kad naujasis „Nokia C20 Plus“ modelis kainuos vos 90 eurų. Nesunku nuspėti ir tai, jog tai bus dar vienas „Android Go“ projektui priskirtas produktas.

Naujasis „Nokia C20 Plus“ pasižymi 6,5 colių įstrižainės LCD ekranu su HD+ raiška, o viršutinėje ekrano dalyje – nedidelė, vandens lašo formos, ekrano išpjova, kur įmontuota asmenukėms skirta kamera. Kaip ir įprasta, iškart po ekranu, rasime ir nedidelį gamintojo logotipą.

Išmanusis telefonas veiks su „Unisoc SC9863A“ procesoriumi, o pirkėjai gaus ir 3 GB operatyviosios (RAM) beik 32 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele iki 256 GB. „Nokia C20 Plus“ veikimą palaikys 4950 mAh talpos baterija su 10W įkrovimu. Verta paminėti ir tai, jog šio modelio bateriją bus galima nesudėtingai pasikeisti, nuimant galinį dangtelį.

„Nokia C20 Plus“ nugarėlėje rasime dvigubą kamerą, kurią sudaro 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera, o greta jos – 2 MP gylio sensorius. Priekinėje išmaniojo telefono dalyje – 5 MP kamera asmenukėms. Kaip jau minėjome, šis įrenginys priskirtas „Android Go“ projektui, o tai reiškia, kad telefone bus įdiegta kiek paprastesnė „Android 11“ operacinės sistemos versija. Verta paminėti, jog sklandžiam šios platformos veikimui pakanka vos 1 GB operatyviosios atminties.

Kaip jau minėjome, ši „HMD Global“ ir „Nokia“ naujiena kainuos vos 90 eurų, o prekyba šiuo telefonu prasidės jau birželio 16 dieną. Tiesa, kol kas nėra žinoma ar šį modelį ketinama atgabenti ir į Europą.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas