„Nothing“ jau anonsuoja naująjį savo flagmaną: atskleidė kai kurias dizaino ypatybes, aiškėja kada įvyks pristatymas

Didžiulį šurmulį elektronikos pasaulyje sukėlusi kompanija „Nothing“, kurią įkūrė buvęs „OnePlus“ vadovas Carlas Pei, jau pristatė pirmąjį savo išmanųjį telefoną, o taip pat ir belaidžius ausinukus, kurie neseniai sulaukė ir atnaujinimo. Internete vis garsiau kalbama ir apie antros kartos „Nothing“ išmanųjį telefoną.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Nothing“ jau anonsuoja naująjį savo flagmaną: atskleidė kai kurias dizaino ypatybes, aiškėja kada įvyks pristatymas

Internete jau kalbama apie antrąjį bendrovės išmanųjį telefoną, kuris turėtų debiutuoti kaip „Nothing Phone (2)“. Šią vasarą pasirodantis įrenginys veiks su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi, o dabar aiškėja ir daugiau jo savybių. „Nothing“ atstovai pasidalino nuotrauka, kurioje atskleidžiamos kai kurios dar nepristato modelio dizaino savybės.

Paskelbtoje nuotraukoje, matome tekstūruotą sritį, taip pat nuožulnias linijas ir apskritas figūras kartu su raudonu šviesos diodu, kuris greičiausiai yra vaizdo įrašymo indikatorius, kurį turėjo ir „Phone (1)“. Deja, tačiau iš šios nuotraukos daugiau nieko negalime sužinoti, tačiau artėjant šio išmaniojo pristatymui – turėtumėme sužinoti ir daugiau informacijos.

Neoficialiais duomenimis, „Nothing Phone (2)“ turėtų būti aprūpintas AMOLED ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o čia naudojama panelė pasižymės Full HD+ raiška. Po ekranu bus įmontuotas ir pirštų antspaudų skaitytuvas. Net neabejojama, kad telefone bus įdiegta „Android 13“ operacinės sistemos versija su „Nothing OS“ vartotojo sąsaja.

Dar visai neseniai, vienas iš „Qualcomm“ atstovų atskleidė, jog antros kartos „Nothing“ išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi, o čia taip pat rasime 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. „Phone (2)“ veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija. Deja, tačiau įkrovimo galimybės kol kas išlieka nežinomos. Kaip bebūtų, tikimasi, kad šis modelis pasiūlys ir belaidžio įkrovimo opciją.

Nors visos šios savybės nėra patvirtintos oficialiai, neskaitant jame naudojamo procesoriaus, tačiau „Nothing“ jau yra atskleidę tam tikrų detalių apie savo naująją išmanųjį telefoną. C.Pei patvirtino, kad antrasis modelis sulauks daug dėmesio dėl savo programinės įrangos, kam bus skirtas didžiulis dėmesys. „Nothing“ vadovo teigimu, tai yra pagrindinis prioritetas, kuriant „Nothing Phone 2”.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma tiksli data, kada galėtų įvykti naujojo „Phone (2)“ pristatymas. Tiesa, oficialiame gamintojo puslapyje teigiama, kad išmanusis telefonas bus pristatytas jau šią vasarą.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas