Oficialiai pristatytas naujasis „Huawei nova 12“ telefonas: pasiūlys didžiulį OLED ekraną bei įspūdingą asmenukių kamerą

Lukas Snarskis

2023-12-27, 07:46

0 komentarų

Internete jau kuris laikas buvo kalbama apie artėjantį „Huawei nova 12“ serijos įrenginių debiutą. Kinijos technologijų milžinė šiai spaudos konferencijoje ruošėsi ganėtinai ilgai, o pagaliau įvyko ir oficialus pristatymas.

DIDŽIULĖS „ALIEXPRESS“ NUOLAIDOS IŠMANIESIEMS TELEFONAMS - ĮSIGYKITE NAUJĄ ĮRENGINĮ UŽ ŽENKLIAI MAŽESNĘ KAINĄ JAU DABAR!
Oficialiai pristatytas naujasis „Huawei nova 12“ telefonas: pasiūlys didžiulį OLED ekraną bei įspūdingą asmenukių kamerą

Kaip ir buvo tikėtasi, „Huawei“ atstovai oficialiai pristatė „nova 12“ serijos išmaniuosius telefonus – tai „nova 12“, „nova 12 Pro“ o taip pat ir „Huawei nova 12 Ultra“. Kalbos apie šiuos įrenginius sklando jau bent kelis mėnesius, o dabar jau žinomos ir visos oficialios šių telefonų savybės.

Šiame tekste kviečiame pažvelgti į naująjį „Huawei nova 12“ išmanųjį telefoną, o apie „nova 12 Pro“ ir „Huawei nova 12 Ultra“ modelius galite skaityti paspaudę čia.

Naujasis „nova 12“ modelis aprūpintas 6,7 colių įstrižainės OLED ekranu su Full HD+ raiška. Čia naudojama plokščia ekrano panelė su 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o viršutinėje jos dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „Kirin 8000“ procesoriumi bei turės 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. Nors gamintojas ir neatskleidė kokios operatyviosios (RAM) atminties opcijos bus siūlomos pirkėjams, tačiau žinoma tai, kad „nova 12“ palaikys tik 4G ryšio galimybę.

„Huawei“ naujienos nugarėlėje – trys kameros, o pagrindinė jų aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Greta taip pat rasime 8 MP plataus kampo objektyvą, o trečioji kamera – makro. Priekinėje išmaniojo telefono dalyje – net 60 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmaniojo veikimą palaikys 4 600 mAh talpos baterija su 100W greituoju įkrovimu. Verta paminėti ir tai, jog „Huawei nova 12“ taip pat turės po ekranu įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, turės NFC palaikymą, „Bluetooth 5.2“. Pirkėjams ši „Huawei“ naujiena bus siūloma mėlynos, pilkos ir juodos spalvų.

Pranešama, jog naujasis telefonas kainuos nuo 380 eurų, tačiau bent jau kol kas jis bus prieinamas tik Kinijos rinkoje. Čia jo prekyba prasidės jau sausio 5 dieną. Informacijos apie „nova 12“ debiutą Europoje – nepateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas