Oficialiai pristatyti „Honor 90“ serijos telefonai: įspūdingos raiškos pagrindinės kameros, stilingas dizainas ir itin greitas įkrovimas

Lukas Snarskis

2023-06-02, 07:16 (atnaujinta 2023-06-02, 19:58)

2 komentarai (-ų)

Kinijos kompanija „Honor“, po atsiskyrimo nuo „Huawei“, neslepia ambicingų planų, o tai puikiai iliustruoja ir naujausi bendrovės išmanieji telefonai. Šiemet gamintojas pristatė jau ne vieną dėmesio vertą įrenginį, o dabar pristatė ir dar keletą naujienų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Oficialiai pristatyti „Honor 90“ serijos telefonai: įspūdingos raiškos pagrindinės kameros, stilingas dizainas ir itin greitas įkrovimas

Internete jau kuris laikas buvo kalbama apie naujuosius „Honor 90“ serijos išmaniuosius telefonus. Prieš keletą dienų įvyko oficialus šios linijos modelių pristatymas, kuomet buvo pristatyti „Honor 90“, o taip pat ir „Honor 90 Pro“ įrenginiai. Kviečiame pažvelgti ką jie pasiūlys.

„Honor 90 Pro“ specifikacijos ir kaina

Naujasis „Honor 90 Pro“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi bei turės 6,78 colių įstrižainės ekraną. Čia bus naudojama 10 bitų AMOLED panelė su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Skelbiama, kad maksimalus ryškumas sieks daugiau nei 1 000 nitų.

Priekinėje išmaniojo telefono dalyje taip pat rasime ir dvi asmenukių kameras – pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį, o antroji – 2 MP gylio sensorius. „90 Pro“ modelis pasiūlys ir 4K vaizdo įrašymo galimybę. Įrenginio nugarėlėje – trys kameros.

Pagrindinė „Honor 90 Pro“ kamera aprūpinta 200 MP raiškos vaizdo jutikliu su f/1.9 diafragma. Išmaniojo telefono nugarėlėje taip pat rasime ir 12 MP plataus kampo kamerą, o trečiasis objektyvas pasiūlys 32 MP raišką. Čia bus naudojamas teleobjektyvas su 2.5x optinio priartinimo galimybe bei optiniu vaizdo stabilizavimu.

Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 90W greituoju įkrovimu. „Honor“ atstovų teigimu, nuo 0 iki 56 proc. bus galima įkrauti vos per 15 minučių. Pirkėjus šis įrenginys pasieks su „Android 13“ operacine sistema bei „MagicUI 7.1“ vartotojo sąsaja.

Naujasis „Honor 90 Pro“ bus prieinamas keturių skirtingų spalvų – sidabrinės, juodos, žalios bei šviesiai mėlynos. Pigiausias modelis turės 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties, o jo kaina sieks maždaug 435 eurus.

„Honor 90“ specifikacijos ir kaina

Naujasis „Honor 90“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1“ procesoriumi bei turės 6,7 colių įstrižainės OLED ekraną su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu.

Priekinėje telefono dalyje rasime vieną asmenukių kamerą, kuri aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Nugarėlėje – taip pat trys kameros. Pagrindinis ir plataus kampo objektyvas bus toks pats kaip ir „Pro“ modelyje, o trečiasis – 2 MP gylio sensorius.

„Honor 90“ pasiūlys 5 000 mAh talpos bateriją su 66W greituoju įkrovimu. Verta pastebėti, kad nei vienas iš dviejų modelių neturės belaidžio įkrovimo galimybės.

Išmanusis telefonas pirkėjams bus prieinamas žalios, juodos, šviesiai mėlynos bei sidabrinės spalvų. Pigiausias „Honor 90“ modelis turės 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties, o jo kaina sieks maždaug 330 eurų.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas