„OnePlus“ gerbėjai sunerimę: kompanijos vadovas pranešė sensacingą naujieną

Lukas Snarskis

2021-06-18, 14:10 (atnaujinta 2022-12-03, 19:12)

2 komentarai (-ų)
„OnePlus“ gerbėjai sunerimę: kompanijos vadovas pranešė sensacingą naujieną

Kinijos korporacija „BBK Electronics“ valdo tokias kompanijas kaip „Oppo“, „Vivo“ ir „OnePlus“. Ir nors visos jos yra tarpusavyje susijusios, tačiau iš esmės niekada nedirbo kartu. Tačiau visa tai pasikeis jau visai netrukus, o apie pokyčius prakalbo „OnePlus“ atstovai.

„OnePlus" generalinis direktorius Pete Lau, prieš kelias dienas, bendrovės forumuose paskelbė pranešimą apie naują „OnePlus“ kelionę. Pranešime skelbiama, kad bendrovė glaudžiau dirbs su „Oppo“ organizacija, kuri taip pat priklauso tam pačiam koncernui. Tai įvyko praėjus mažiau nei metams po to, kai P.Lau perėmė vadovaujančias pareigas „Oppo“ ir abi bendrovės pradėjo dalytis ištekliais, kad sumažintų išlaidas.

„OnePlus“ vadovas sako, kad praėjusiais metais įvykdyti pokyčiai turėjo „teigiamą poveikį", todėl abi įmonės toliau tęs savo veiklą, ir priduria, kad šie pokyčiai padės „sukurti dar geresnius produktus" savo klientams dėl papildomų išteklių. Įdomu tai, kad P.Lau užsimena, jog bendrovė taip pat galės tapti efektyvesnė ir pasiūlyti greitesnius ir stabilesnius programinės įrangos atnaujinimus „OnePlus“ naudotojams. Neaišku, ką tai tiksliai reiškia ir ar bus susietos „ColorOS" ir „OxygenOS" sistemos.

Glaudesnis darbų veiklos tęsimas nereiškia, kad įmonės susijungia į vieną, nes P.Lau pakartoja, kad „OnePlus" ir toliau veiks kaip nepriklausomas prekės ženklas, pristatydama produktus ir rengdama renginius su „OnePlus" prekės ženklu. Be to, neaišku, kas dar keičiasi ir koks bus glaudesnių darbo rezultatas.

Kadangi „OnePlus" ir toliau plečia savo portfelį, taip pat ir žemesnės klasės išmaniųjų telefonų rinkoje, gali būti nenuostabu, kad įmonė iš naujo panaudos „Oppo“ telefonų dizaino liniją. Kadangi abi bendrovės - kartu su „Realme", „Vivo" ir „iQOO" - yra „BBK Electronics" priklausantys prekių ženklai ir jau dabar dalijasi MTTP ištekliais, galima tik spėlioti, kokie ypatingi pokyčiai įvyks dėl glaudesnių ryšių.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas