„OnePlus“ ir toliau nesiseka saugoti paslapčių: aiškėja pagrindinės naujojo telefono specifikacijos

Lukas Snarskis

2021-10-09, 13:15 (atnaujinta 2022-12-03, 19:12)

0 komentarų
„OnePlus“ ir toliau nesiseka saugoti paslapčių: aiškėja pagrindinės naujojo telefono specifikacijos

Kinijos kompanija „OnePlus“ dar „OnePlus 3“ laikais pristatydavo savo flagmanų „T“ seriją ir nuo tada vartotojai įprato kiekvienais metais sulaukti aukščiausios klasės įrenginių atnaujinimo. „OnePlus T“ serijos įrenginiai įprastai pasižymi nedideliais atnaujinimais, palyginti su kitais flagmanais. Anksčiau jie pateikė aukštesnes specifikacijas ir išskirtinį dizainą, tačiau nuo „OnePlus 8T“ bendrovė pakeitė savo filosofiją.

Nors „OnePlus 8T“ pasirodė rinkoje su išskirtiniu dizainu, įrenginys savo techninėmis specifikacijomis ne daug lenkė kitus du „OnePlus 8“ serijos telefonus. Pasak įvairių gandų, „OnePlus“ šiais metais gali praleisti „T“ serijos flagmaną, tačiau naujo modelio nebus išvengta. Pranešama, kad trečiasis „OnePlus 9“ serijos įrenginys „OnePlus 9R“ spalio mėnesį įgaus papildomą „T“ raidę, kas pavadinimą pakeis į „OnePlus 9 RT“.

Naujasis „OnePlus 9 RT“ išmanusis telefonas turėtų debiutuoti jau spalio 13 dieną, o iki pristatymo likus vos keletui dienų – paaiškėjo ir pagrindinės šio įrenginio specifikacijos. Visų pirma, šis produktas veiks su „Qualcomm Snapdragon 888“ procesoriumi, kuris naudojamas ir „OnePlus 9“ serijos flagmanuose. Negana to, jame bus naudojama LPDDR5 operatyvioji (RAM) atmintis bei UFS 3.1 vidinė talpykla.

Remiantis „MySmartPrice“ informacija, išmanusis telefonas turės 8 GB ir 12 GB operatyviosios atminties opcijas, o vidinės talpyklos dydis sieks 256 GB. Jau žinoma ir tai, jog „OnePlus 9 RT“ turės 4500 mAh talpos bateriją su 65W greituoju įkrovimu, o priekinėje telefono dalyje puikuosis AMOLED ekranas su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Tikėtina, kad ekrano įstrižainė sieks 6,55 colius, o raiška – Full HD+.

„OnePlus 9 RT“ tikriausiai bus pirmasis „OnePlus“ išmanusis telefonas, pasirodęs rinkoje su „Android 12“ versija. Tiesa, reikėtų neatmesti varianto, jog „OnePlus“ šį telefoną galėtų pristatyti gerokai anksčiau nei pradėti jo prekybą, kas leistų laimėti papildomo laiko paruošiant „Android 12“ operacinę sistemą, veikimui telefone. Tai gali nulemti ir tai, jog net „Google“ telefonai šiuo metu dar nėra gavę naujausios „Android“ versijos atnaujinimo.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas