„OnePlus“ pademonstravo išskirtinį „OnePlus 8T“ modelį, kuri skirtas „Cyberpunk 2077“ gerbėjams

„OnePlus“ pademonstravo išskirtinį „OnePlus 8T“ modelį, kuri skirtas „Cyberpunk 2077“ gerbėjams

Kinijos kompanija „OnePlus“ šiemet pristatė ne vieną išmanųjį telefoną, o visai neseniai buvo išleistas ir naujasis „OnePlus 8T“. Ir šiandien buvo pademonstruota įspūdinga, žaidimų gerbėjams, skirta šio įrenginio versija. Kompanijos atstovai Kinijoje pademonstravo naująjį „OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Edition“, kuris bent jau kol kas bus prieinamas tik Kinijos rinkoje.

„OnePlus“ su šiuo, specialaus leidimo, išmaniuoju telefonu nepasiūlė jokių specifikacijų atnaujinimų, tačiau dizaino pasikeitimai – akivaizdūs. Žvelgiant į „OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Edition“ nuotraukas, nesunku pastebėti, kad kamerų modulis šio flagmano nugarėlėje yra gerokai didesnis. Apatinėje telefono dalyje – aiškiai pastebimas „Cyberpunk 2077“ žaidimo logotipas.

„OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Edition“ nugarėlė neabejotinai atskleidžia, kad šis išmanusis skirtas būtent „Cyberpunk 2077“ gerbėjams, o kartu su telefonu pirkėjai gaus ir specialų dėkliuką, kuris nedengia tos telefono vietos, kur matomas žaidimo logotipas ir, žinoma, kamerų modulis. 65W įkroviklis, kuris atkeliauja su šiuo produktu taip pat papuoštas „Cyberpunk 2077“ logotipu. Kaip jau minėjome, „OnePlus“ naujienos specifikacijos išliko nepakitusios, lyginant su standartiniu modeliu.

Primename, kad telefone naudojamo AMOLED ekrano įstrižainė siekia 6,55 colio, rezoliucija - FHD+, o atsinaujinimo dažnis - 120Hz. Pastarasis parametras šiek tiek patempė nuo 90Hz, randamų „OnePlus 8”, ir susilygino su „OnePlus 8 Pro”. Kompanijos atstovai taip pat tikina, kad šiek tiek padidino matricos šviesumą ir ji nuo šiol siekia 1100 nitų, o spalvų tikslumas yra praktiškai idealus - tai patvirtina vos 0,3 siekiantis JNCD rodiklis.

Kitaip nei pernai, „OnePlus” šiemet nusprendė nesirinkti minimaliai galingesnio „Snapdragon 865+” ir pasirinko likti su „OnePlus 8” serijoje naudotu „Snapdragon 865”. Tiesa, dėl to labai teisti kompanijos tikrai nereikia - pliusinio lusto galios prieaugis yra praktiškai nejuntamas ir teoriškai praversti galėtų tik žaidimuose. Be to, „OnePlus 8T” aprūpintas visas maksimaliai veikimo spartai reikalingais atributais - 8 arba 12GB RAM ir greičiausio UFS 3.1 standarto 128GB arba 256GB vidine atmintimi. Taip pat itin daug palaikomų 5G dažnių garantuojančiu „Snapdragon X55 5G” modemu ir naujausiu Wi-Fi 6 standartu.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas