„OnePlus“ rengiasi grandioziniam renginiui: jau netrukus bus pristatytas ir dar vienas telefonas

Lukas Snarskis

2023-01-25, 13:35

0 komentarų

Internete jau daugiau nei mėnesį sklandė kalbos apie naująjį „OnePlus 11 Pro“ išmanųjį telefoną, o tuo pačiu ir visą „OnePlus 11“ seriją. Kinijos kompanijos atstovai jau anksčiau šią naujieną pristatė Kinijoje, o netrukus ji atkeliaus ir į Europą. Tačiau tai nebus vienintelis naujas produktas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„OnePlus“ rengiasi grandioziniam renginiui: jau netrukus bus pristatytas ir dar vienas telefonas

Kinijos kompanijos „OnePlus“ atstovai, jau anksčiau, paskelbė, kad „OnePlus 11“ išmanusis telefonas Europoje debiutuos vasario 7 dieną. Tačiau šio pristatymo metu išvysime ir dar vieną naujieną, kuri turėtų būti prieinama ir europiečiams. Naujausia informacija rodo, kad to paties renginio metu bus pristatytas ir „OnePlus 11R“ išmanusis.

Tikėtina, kad naujasis „OnePlus 11R“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi bei turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties. Išmanusis turėtų būti aprūpintas 6,7 colių įstrižainės AMOLED ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o viršutinėje ekrano dalyje, nedideliame apskritime – 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Kol kas tai yra visa informacija, kuri yra žinoma apie šį „OnePlus“ išmanųjį telefoną. Priminsime, kad šio renginio metu bendrovės atstovai pristatys ir daugiau produktų, o tarp jų – ir klaviatūra. Gamintojas dar anksčiau buvo patvirtinęs, jog ketina pristatyti klaviatūrą, o dabar internete pasirodė ir pirmoji nuotrauka, atskleidžianti kai kuriuos naujojo produkto elementus.

Kaip galima matyti iš tekste esančių nuotraukų, naujoji „OnePlus“ klaviatūra bus baltos spalvos, turės geltonos spalvos „Enter“ klavišą, o dešiniajame kampe – apvalus raudonas mygtukus, kurio paskirtis kol kas nėra žinoma. Įdomu tai, jog oficialiame bendrovės tinklalapyje jau galima rasti šiai klaviatūrai skirtą puslapį. Čia teigiama, kad klaviatūros gamyba turėtų prasidėti kovo – gegužės mėnesiais.

Kaip jau minėjome, ši „OnePlus“ naujiena turėtų debiutuoti jau vasario 7 dieną, kuomet bus pristatytas „OnePlus 11“ ir „OnePlus 11R“ telefonai. Europos rinkai skirto pristatymo metu turėtumėme išvysti ir daugiau bendrovės naujienų, o tarp jų minimi ir belaidžiai ausinukai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas