„OnePlus“ ruošia dvi pigias naujienas: oficialus pristatymas įvyks jau netrukus

Lukas Snarskis

2021-05-29, 12:20 (atnaujinta 2022-12-03, 19:12)

0 komentarų
„OnePlus“ ruošia dvi pigias naujienas: oficialus pristatymas įvyks jau netrukus

Kinijos kompanija „OnePlus“ per pastaruosius metu pristatė neįprastai daug išmaniųjų telefonų ir panašu, kad artimiausiu metu neketina sustoti. Jau birželio 10 dieną įmonės vadovai rengia spaudos konferenciją, kur išvysime naujuosius „OnePlus Nord CE 5G“ bei „OnePlus Nord N200 5G“ modelius.

Kalbėdamas su „TechRadar“ kompanijos vadovas Pete Lau patvirtino, jog abu šie išmanieji telefonai bus pristatyti už kelių savaičių įvyksiančioje spaudos konferencijoje. Aiškėja ir tai, kad abu šie modeliai bus pigesnės alternatyvos „OnePlus 9“ serijos telefonams, tačiau bent jau kol kas galimos kainos nėra žinomos. Nepaisant to, internete pasklido vieno iš naujųjų modelių specifikacijos.

Pranešama, kad naujasis „OnePlus Nord CE 5G“ turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 750G“ procesoriumi, kuris, žinoma, turės ir 5G modemą. Tai neturėtų būti didelė staigmena, nes būtent šis modelis bus priskiriamas vidutinei klasei, kurios įrenginiai dažniausiai ir veikia su pastaruoju „Qualcomm“ lustu. Bene populiariausi to pavyzdžiai būtų – „Samsung Galaxy A52“ bei „Xiaomi Mi 10i“.

„OnePlus“ naujiena taip pat turėtų pasižymėti 6,43 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. „Nord CE 5G“ modelio nugarėlėje rasime tris kameras, o pagrindinė jų bus aprūpinta 64 MP raiškos vaizdo jutikliu. Nesunku nuspėti ir tai, jog šis vidutiniokas turėtų būti išleistas su „Android 11“ operacinės sistemos versija bei „Oxygen OS“ vartotojo sąsaja.

Kaip jau minėjome, nauji „OnePlus“ išmanieji telefonai pasirodys birželio 10 dieną. Pranešama, kad „OnePlus Nord CE 5G“ bus skirtas Indijos ir Europos regionams, o „Nord N00 5G“ turėtų būti pasiekiamas tik Europoje. Spaudos konferencija turėtų prasidėti 16:30 val. Lietuvos laiku, o naujausią informaciją, kaip visada, rasite mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas