„OnePlus“ vadovas atskleidė naujojo telefono dizainą, paaiškėjo ir keletas kitų subtilybių

„OnePlus“ vadovas atskleidė naujojo telefono dizainą, paaiškėjo ir keletas kitų subtilybių

Kinijos kompanija „OnePlus“ šiemet ketina pristatyti pigesnį išmanųjį telefoną, o šį mėnesį jau įvyko pirmieji išankstinių užsakymų etapai. Nors naujasis „OnePlus Nord“ dar nėra pristatytas oficialiai, tačiau jis sulaukia nemažo susidomėjimo. Kaip jau tikriausiai žinote, oficialus pristatymas įvyks jau liepos 21 dieną.

Kiek anksčiau jau rašėme, jog tai bus turbūt unikaliausias ir tuo pačiu įdomiausias pristatymas šiemet. Negana to, jis bus ir mokamas. Kompanijos atstovų teigimu, pristatymo metu bus naudojamos papildytos realybės (AR) galimybės, o tai reiškia, kad tai bus pirmas būtent tokio pobūdžio telefono pristatymas. Kaip bebūtų, dabar tapo aišku ir kaip atrodys naujasis „Nord“ modelis.

Vienas iš „OnePlus“ kompanijos įkūrėjų Carlas Pei neseniai atskleidė ir kaip atrodys naujasis „OnePlus Nord“. Kalbėdamas su žinomu „YouTube“ apžvalgininku Marquesu Brownlee, jis atskleidė kaip galėjo atrodyti naujasis kompanijos produktas ir dėl ko jo dizainas buvo pakeistas.

C.Pei teigimu, iš pradžių buvo nuspręsta panaudoti ganėtinai unikalų L raidės formos kamerų dizainą, kurio tikriausiai neteko matyti jokiame kitame išmaniajame telefone. Įdomu tai, jog ganėtinai vėlyvoje stadijoje buvo priimtas sprendimas išsaugoti „OnePlus“ telefonams būdingą dizaino liniją ir kamerų dizainas buvo pakeistas į tą, kuris labai primena naujausius gamintojo produktus.

Dėl dizaino pakeitimų, „OnePlus Nord“ pristatymas buvo nukeltas mėnesiui, nes, kaip jau minėjome, tokie pakeitimai buvo priimti ganėtinai vėlyvoje stadijoje. Kompanijos vadovai, kurdami šį naująjį telefoną, nenorėjo rizikuoti ir nusprendė, jog šiuo atveju bus geriausia pasiūlyti tai kas atspindi „OnePlus“ vardą ir yra puikiai pažįstama vartotojams.

Pokalbio su žinomu „YouTube“ apžvalgininku metu, buvo atskleista kiek kainuoja įdiegti tam tikrus funkcionalumus telefonuose. C.Pei teigimu, NFC galimybė kainuoja maždaug 4 dolerius, o IP reitingas – 15 JAV dolerių. Tiesa, šią kainą sudaro tik visi reikiami komponentai, o IP sertifikavimo atveju – įrenginiai, kurie naudojami ištestuoti telefono atsparumo savybes.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas