„OnePlus“ vadovas pasidalino naujojo flagmano nuotraukomis, pasklido ir pagrindinės specifikacijos

Leonardas Sindaravičius

2022-01-06, 10:35 (atnaujinta 2022-12-03, 19:12)

0 komentarų
„OnePlus“ vadovas pasidalino naujojo flagmano nuotraukomis, pasklido ir pagrindinės specifikacijos

2022 metų sausis išmaniųjų telefonų rinkoje turėtų būti itin karštas. Vis daugiau kompanijų praneša apie savo planus pristatyti naujausius flagmanus, o tarp tokių jau spėjo atsidurti ir lietuvių pamėgta „OnePlus“.

Internete jau kuris laikas kalbama apie „OnePlus 10 Pro“ išmanųjį telefoną, kurio pristatymas įvyks sausio 11 dieną. Tačiau prieš kalbėdamas apie debiutą, vienas iš kompanijos įkūrėjų Pete Lau pasidalino pirmomis oficialiomis šio įrenginio nuotraukomis.

Nuotraukomis buvo pasidalinta kinų socialiniame tinkle „Weibo“, o iš jų matoma, jog telefoną bus galima įsigyti mažiausiai dviejų skirtingų spalvų - žalios ir juodos. Kaip ir daugelio modernių išmaniųjų telefonų, dizainas iš pirmo žvilgsnio aptakus ir elegantiškas, o spalviniai sprendimai žiūrisi maloniai, tačiau „OnePlus 10 Pro“ išskirtinė detalė - neįtikėtinai, beveik komiškai, didelis galinės kameros modulis.

Įdėmiai neįsižiūrint kyla įspūdis, jog vien ši kameros sistema užima kone ketvirtį visos galinės plokštumos ir net šiek tiek gadina bendrą įrenginio vaizdą savo išsišokimu. Taip pat kol kas nėra aišku, kokio storio bus kameros iškilimas galinėje dalyje. Kompanijos atstovai pripažįsta, jog pirminiai „OnePlus 10“ telefonų serijos vizualiai sulaukė mišrių nuomonių iš vartotojų - daugelis neieško kompromisų ir atvirai teigia, jog arba mėgsta naują, radikalų, dizainą, arba negali jo pakęsti.

Taip pat žvilgsnis į galinę įrenginio dalį sukuria įspūdį, jog yra lyg modulinis priedas - būtent dėl to, kaip ji išsiskiria iš bendro vaizdo bei išsišoka iš telefono nugarėlės. Nemažai prideda ir prietaiso spalva - juodas modelis atrodo kiek paprastesnis ir net pigesnis, tuo tarpu šalia spalva nemenkai išryškina blizgantį kameros modulį ir padeda įrenginiui atrodyti išskirtiniau bei profesionaliau.

Negana to, internete pasklido ir galimos šio flagmano specifikacijos. Kinijos ryšio sertifikavimo agentūros TENAA duomenys atskleidžia, jog „OnePlus 10 Pro“ turės 6,7 colių įstrižainės AMOLED ekraną su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Žinoma, jis veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1“ procesoriumi bei turės iki 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties.

Naujojo „OnePlus 10 Pro“ nugarėlėje turėtumėme rasti 48 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 50 MP plataus kampo objektyvą bei 8 MP teleobjektyvą. Priekinėje šioje flagmano dalyje – asmenukių kamera su 32 MP sensoriumi.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas