„Oppo“ pristato 200€ nekainuojantį „K7x“ modelį su 5G palaikymu

„Oppo“ pristato 200€ nekainuojantį „K7x“ modelį su 5G palaikymu

Vakar Kinijos kompanija „Oppo“ pristatė naująjį savo produktą - „Oppo K7x“. Vien iš šio išmaniojo telefono pavadinimo, nesunku nuspėti, kad tai yra dar rugpjūčio mėnesį anonsuotos „K7“ serijos papildymas. Kiek anksčiau, gamintojas pristatė „Oppo K7 5G“ modelį.

Šis naujasis kompanijos mobilusis įrenginys turi 6,5 colių LCD ekraną su Full HD+ raiška, o jo atnaujinimo dažnis siekia 90Hz. Šio įrenginio pikselių tankis yra 405 ppi, o maksimalus ryškumas - 600 nitai. Viršutiniame ekrano kampe, nesunku pastebėti ir asmenukių kamerai skirtą apskritimą, o jame įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „Dimensity 920 “ procesoriumi, o taip pat turės 6 GB operatyvios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. „Oppo K7x“ įrenginys naudos „Android 10“ operacinės sistemos pagrindu paremtą „ColorOS 7.2“ vartotojo sąsają. Šio modelio pirkėjai pakuotėje ras ir 30 W greitojo krovimo blokelį, kuris bus naudojamas įkrauti 5000 mAh talpos bateriją.

„Oppo“ savo naujienos nugarėlėje įmontavo keturių kamerų sistemą. Pagrindinė jų pasižymės 48 MP raiškos vaizdo jutikliu, antroji kamera - 8 MP plataus kampo. Likusios dvi kameros bus 2 MP raiškos, o viena jų bus skirta makro fotografijai, o kita – nuotraukų gyliui fiksuoti. Verta paminėti ir šoninėje briaunoje įmontuotą piršo antspaudo skenerį, „Bluetooth 5.0“, USB-C jungtį, ausinių lizdą bei įspūdingą „Dual-mode 5G“ technologiją. „Oppo“ pirkėjams pasiūlys dvi spalvines opcijas - „Black Mirror“ ir „Blue Shadow“.

Kinijoje šio išmaniojo telefono pardavimai prasidės jau lapkričio 11 dieną, o pardavimų pradžioje „K7x“ modelio kaina sieks maždaug 180 eurų. Standartinė kaina turėtų siekti maždaug 190 eurų, o informacijos apie „Oppo“ planus atgabenti šį modelį į Europą kol kas nėra.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas