„Oppo“ problemos Europoje nesibaigia? Pasklido kalbos apie kinų milžinės pasitraukimą iš Prancūzijos

Lukas Snarskis

2023-05-12, 07:46

0 komentarų

Skirtinguose regionuose yra populiarūs skirtingi gamintojai, o bene didžiausią pasirinkimą galima rasti Kinijoje. Tačiau šios šalies bendrovės stengiasi neapsiriboti tik vietine rinka ir dažnai plečiasi į kitus regionus – JAV, Azija ar Europa. Tokią strategiją naudoja daugelis didžiųjų kompanijų, o tarp jų - „Oppo“ ir „OnePlus“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Oppo“ problemos Europoje nesibaigia? Pasklido kalbos apie kinų milžinės pasitraukimą iš Prancūzijos

Praėjusiais metais „Oppo“ pasitraukė iš Vokietijos rinkos dėl teisinio ginčo su „Nokia“. Šį kovą pasirodė pranešimų, kuriuose teigiama, kad „Oppo“, o taip pat ir dukterinį bendrovė „OnePlus“, paliks kelias pagrindines rinkas - Prancūziją, Vokietiją, Nyderlandus ir JK.

Ir „Oppo“, ir „OnePlus“ paneigė šį pranešimą, tačiau panašu, kad vis tiek gali kilti problemų. „Frandroid“ apklausė kelis darbuotojus Prancūzijoje, kad išsiaiškintų, kas vyksta. Vienas dirbo „Atmospheres“, „Oppo“ rangovui, kuris tvarko telefonų pardavimą. To asmens teigimu, paslaugų sutartis su „Oppo“ baigiasi birželio 30 dieną.

Buvęs „Oppo“ pardavimų vadovas teigė, kad darbuotojams buvo pranešta, jog naujos „Find X“ ir „Reno“ serijos Prancūzijoje išleistos nebus. Iš pradžių turėjo būti galimybė įsigyti „Find N2 Flip“ mažmeninės prekybos parduotuvėse, tačiau planai pasikeitė ir telefoną galima įsigyti tik internetu. Pranešama, kad pardavimų personalui buvo liepta patraukti „Oppo“ reklaminius stendus ir sustabdyti pardavimą iki birželio 30 d. termino.

„Oppo“ tvirtina, kad po birželio 30 dienos ji išliks aktyvi Prancūzijoje. Tačiau neaišku, ar jos telefonai išliks prieinami – Vokietijoje „Oppo“ pašalino visus telefonus iš vietinės prekybos, o tokios prekės kaip ausinės ir nešiojami įrenginiai ir toliau buvo parduodami. Tiesa, panašu, kad dabar jau nebeliko ir jų.

Be to, „Oppo“ patikino dabartinius savininkus, kad ir toliau teiks savo telefonų palaikymą ir aptarnavimą po pardavimo, įskaitant programinės įrangos atnaujinimus. „Oppo France“ svetainėje telefonai vis dar parduodami.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas