„Oppo“ ruošiasi sudrebinti telefonų rinką: paaiškėjo, kuo nustebins naujausi bendrovės flagmanai, pristatymas jau netrukus

Arnas Balčiūnas

2023-03-19, 11:35

0 komentarų

„Oppo“ kasmet pristato nemažai išmaniųjų telefonų, o tarp jų galima rasti ne tik sulenkiamų įrenginių, tačiau ir itin galingų flagmanų. Jau visai netrukus turėtų debiutuoti ir šių metų modeliai, kurių pristatymo laukiama jau artimiausiu metu.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Oppo“ ruošiasi sudrebinti telefonų rinką: paaiškėjo, kuo nustebins naujausi bendrovės flagmanai, pristatymas jau netrukus

Kinijos kompanija „Oppo“ dar šį mėnesį turėtų pristatyti naujuosius „Find X6“ serijos išmaniuosius telefonus. Šią liniją turėtų sudaryti du modeliai – tai „Oppo Find X6“, o taip pat ir „Oppo Find X6 Pro“. Jau žinoma, kad naujieji flagmanai bus pristatyti kovo 21 dieną, o dabar aiškėja ir daugiau informacijos apie įrenginius.

Internetinėje erdvėje pasklido „Oppo Find X6“ serijos įrenginių nuotraukos, kurios atskleidžia dizaino ypatumus, o taip pat ir spalvines opcijas. Kaip galite matyti iš tekste pateikiamų nuotraukų, „Find X6“ serijos įrenginiai turės trigubas kameras nugarėlėje. Remiantis naujausia informacija, čia rasime 50 MP raiškos „Sony IMX989“ jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 50 MP plataus kampo bei 50 MP teleobjektyvą su 6x optiniu priartinimu.

Oppo Find X6 / Evan Blass nuotr.

Nesunku pastebėti ir Švedijos kamerų gamintojo „Hasselblad“ logotipą, kas rodo, kad „Oppo“ bendradarbiaus su šia bendrove pateikiant vartotojams geriausias įmanomas kamerų galimybes. Skelbiama, jog „Oppo Find X6“ serijos įrenginiai bus aprūpinti „Mariana X“ lustu, kuris palaikys „Dolby Vision“ įrašymo galimybę, o taip pat pasiūlys ir išskirtines naktinės fotografijos galimybes.

Remiantis naujausia informacija, „Oppo Find X6“ serijos išmanieji telefonai naudos „MediaTek“ ir „Qualcomm“ sukurtus lustus. Standartinis „Find X6“ modelis veiks su „MediaTek Dimensity 9200“ procesoriumi, o „Pro“ modelis turės „Snapdragon 8 Gen 2“ mikroschemų rinkinį. Standartinis modelis taip pat turės 6,74 colių įstrižainės Full HD+ raiškos ekraną.

Oppo Find X6 / Evan Blass nuotr.

Naujieji „Oppo“ išmanieji telefonai turėtų būti aprūpinti 4 800 mAh talpos baterija su 80W greituoju įkrovimu. Pažymima, jog „Oppo Find X6 Pro“ taip pat turės „MariSilicon X NPU“ lustą, „Wi-Fi 7“ palaikymą, o šio modelio nugarėlė bus papuošta oda. Abu įrenginiai veiks su „Android 13“ operacinės sistemos versija bei „ColorOS 13“ vartotojo sąsaja.

Oppo Find X6 / Evan Blass nuotr.

Pirkėjams išmanieji telefonai bus siūlomi keleto skirtingų spalvų – tai juodos, oranžinės, žalios bei baltos. Kaip jau minėjome, „Oppo“ šiuos flagmanus turėtų pristatyti jau kovo 21 dieną, o visą naujausią informaciją rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas