„Oukitel“ išleido „Redmi Note 7“ konkurentą už itin patrauklią kainą

„Oukitel“ išleido „Redmi Note 7“ konkurentą už itin patrauklią kainą

Kinijos kompanija „Oukitel“ geras keletą savaičių anonsavo savo naują išmanųjį telefoną. Po ilgai trukusių anonsų buvo pristatytas „Oukitel Y4800“, kurį pats gamintojas laiko kaip pagrindinį konkurentą populiariajam „Redmi Note 7“. Dabar jau aiškios visos naujojo telefono specifikacijos, o pats gamintojas jau spėjo paskelbti jam ir akciją.

Naujai pristatytas „Oukitel Y4800“ pasižymės 6,3 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška bei 19,5:9 ekrano kraštinių santykių. Įrenginio ekranas viršutinėje dalyje turi vandens lašo formos išpjovą, o visa priekinė dalis bus apsaugota „Gorilla Glass 3“ apsauginiu stiklu. Deja, tačiau telefonas neturės ekrane įmontuoto pirštų antspaudų jutiklio, kuris vis dar bus randamas nugarėlėje.

Išmaniojo telefono veikimą palaikys „Mediatek Helio P70“ procesorius su 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. „Oukitel Y4800“ taip pat turės 4800 mAh talpos bateriją su 9V/2A greitu įkrovimu, o telefone bus įdiegta „Android 9.0 Pie“ operacinė sistema. Gamintojas taip pat pažymi, jog įrenginys išsiskirs pakankamai plonu korpusu, kuris bus vos 8,25 mm.

Gamintojas taip pat nori atkreipti dėmesį į naujojo „Y4800“ modelio kameros galimybes. Nugarėlėje rasime dvigubą kamerą, kurią sudaro pagrindinis 48 MPx raiškos vaizdo jutiklis su f/1.8 diafragma, o kiek žemiau – 5 MPx sensorius. „Oukitel“ priekinėje dalyje įmontavo 16 MPx raiškos „Samsung“ vaizdo jutiklį, kuris bus skirtas fiksuoti asmenukėms.

Išmanusis telefonas jau prieinamas įsigijimui, o pats gamintojas pirmiesiems norintiems turi ir specialų pasiūlymą. Įprastinė naujojo „Oukitel Y4800“ kaina siekia 222,80 euro, tačiau pirmąją savaitę šį įrenginį galima įsigyti vos už 178,23 euro. Specialus „Oukitel“ pasiūlymas galioja iki liepos 29 dienos.

1 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas