„Oukitel“ pristatė itin pigų išmanųjį telefoną su 3 GB operatyviosios atminties

Lukas Snarskis

2019-06-12, 01:00 (atnaujinta 2023-03-09, 08:03)

0 komentarų
„Oukitel“ pristatė itin pigų išmanųjį telefoną su 3 GB operatyviosios atminties

Kinijos kompanija „Oukitel“ visai neseniai pristatė itin atsparų išmanųjį telefoną, o dabar pasirodė ir itin pigus kompanijos įrenginys. Gamintojas pristatė naująjį „Oukitel C16 Pro“, kuris išsiskiria vandens lašo formos išpjova, nemažu operatyviosios atminties kiekiu ir, žinoma, išsiskiria savo patrauklia kaina.

„Oukitel C16 Pro“ pasižymės 5,71 colio įstrižainės ekranu su HD+ raiška bei vandens lašo formos išpjova viršutinėje dalyje. Gamintojo teigimu, ekrano su korpusu santykis sieks maždaug 86 proc., o tai yra tikrai neblogas rezultatas tokios kainos išmaniajam. Žinoma, už tokią kainą nereikėtų tikėtis pačių galingiausių specifikacijų.

Išmanusis telefonas veiks su „Mediatek MT6761P“ procesoriumi bei turės 3 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties, kurią dar bus galima praplėsti atminties kortele. Įrenginio nugarėlėje rasime dvigubą kamerą su 8 MPx raiškos ir 2 MPx raiškos vaizdo jutikliais, o priekinėje dalyje – kamera su 5 MPx raiškos vaizdo sensoriumi, kuris skirtas asmenukėms.

Naujasis „Oukitel“ produktas veiks su „Android 9.0 Pie“ operacine sistema, turės 2600 mAh talpos bateriją, o nugarėlėje taip pat bus įmontuotas ir pirštų antspaudų skaitytuvas. Verta paminėti ir tai, jog telefonas galės palaikyti dvi SIM korteles, tačiau tuo pačiu turės ir nepriklausomą atminties kortelių lizdą. Tai reiškia, jog „Oukitel C16 Pro“ vienu metu bus galima turėti ir dvi SIM ir atmintinę.

Verta paminėti ir tai, jog vakar prasidėjo išankstiniai šio pigaus išmaniojo telefono pardavimai, kurių metu „Oukitel C16 Pro“ kainuos 62,70 euro. Pirkėjai gali pasirinkti iš dviejų norimų spalvų – juodos arba violetinės. Tiesa, reikia atkreipti dėmesį ir į tai, jog šis kainos pasiūlymas galios iki birželio 24 dienos, o vėliau kaina galimai kils.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas