„Oukitel“ pristato labai pigią naujieną: naujasis telefonas su talpia baterija ir trimis kameromis už žemą kainą

Lukas Snarskis

2020-07-04, 19:35 (atnaujinta 2023-03-09, 08:03)

1 komentaras
„Oukitel“ pristato labai pigią naujieną: naujasis telefonas su talpia baterija ir trimis kameromis už žemą kainą

Ieškantys pigių išmaniųjų telefonų dažnai žvalgosi į mažiau žinomus gamintojus, kurie dažnai gali pasiūlyti labi pigių įrenginių. Kinijos kompanija „Oukitel“ dabar pristato kaip tik tokį telefoną, kurio kaina šiuo metu nesiekia nė 100 eurų, o nuo liepos 13 dienos bus pasiūlytas ir už dar žemesnę kainą.

Internetinėje parduotuvėje „AliExpress“ naujasis „Oukitel C19“ šiuo metu parduodamas už 91,06 euro, tačiau nuo liepos 13 dienos vyks specialus išpardavimas, kurio metu šį telefoną bus galima įsigyti už maždaug 54 eurus. Norėdami įsigyti šį įrenginį – spauskite čia, o žemiau pateikiame Jums pagrindines šios „Oukitel“ naujienos specifikacijas.

Išmanusis telefonas pasižymi 6,49 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška, o viršutinėje jo dalyje, nesunku pastebėti, ir vandens lašo formos išpjovą. Čia mes rasime 5 MP raiškos kamerą asmenukėms. „Oukitel C19“ modelio nugarėlėje – net trys kameros, kas atrodo ganėtinai įspūdingai, atsižvelgiant į šio įrenginio kainą.

Naujasis „Oukitel C19“ nugarėlėje turės 13 MP pagrindinę kamerą, o greta jos rasime dar du papildomus 2 MP raiškos vaizdo jutiklius. Gamintojas pažymi ir tai, jog šios kameros aprūpintos ir dirbtiniu intelektu (DI), todėl rezultatai bus geresni nei įprasta. Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek MT6737“ procesoriumi bei turės 2 GB operatyviosios (RAM) bei 16 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti ir atminties kortele.

Išmaniojo telefono veikimą palaikys 4000 mAh talpos baterija, o „C19“ modelis naudos „Android 10 GO“ operacinės sistemos versiją. Tai yra kiek supaprastinta šios platformos versija, kuri sukurta biudžetinės klasės įrenginiams tam, jog būtų užtikrintas sklandus jų veikimas. Pirkėjai šį telefoną galės įsigyti juodos, žalios, violetinės arba mėlynos spalvų.

Ką Jūs manote apie tokį išmanųjį telefoną? Ar jis vertas pradinės 91,06 euro kainos, o gal ketinate jį įsigyti išpardavimo metu? Pasidalinkite savo mintimis komentaruose.

1 komentarų

Vytautas

Kaip pakaitinį ir už 51 eurą visai nieko.Į darbą nešiotis, skambučiams, sms, netui Tiks. Kol flagmanas guli namie.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas