Paaiškėjo galingiausi „Android“ išmanieji telefonai: tarp geriausiųjų rasime ir „Xiaomi“, ir „Samsung“ flagmanus

Lukas Snarskis

2023-04-16, 07:36

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų testavimo programėlė „AnTuTu“ yra itin populiari tarp tų, kurie nori sužinoti savo naujojo įrenginio galimybes bei palyginti jas su kitais.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Paaiškėjo galingiausi „Android“ išmanieji telefonai: tarp geriausiųjų rasime ir „Xiaomi“, ir „Samsung“ flagmanus

Visai neseniai „AnTuTu“ aplikacijos kūrėjai paskelbė galingiausius praėjusio mėnesio „Android“ telefonus, todėl kviečiame juos apžvelgti kartu su mumis. Aukščiausią vietą pagal kovo mėnesio rezultatus užėmė „Red Magic 8 Pro+“ išmanusis telefonas, kuris rinkdavo 1 308 126 taškus.

ZTE flagmanas, kuris veikia „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei turi 16 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties aplenkė visus kitus išmaniuosius telefonus ir įsitvirtino „AnTuTu“ reitingo viršūnėje. Verta pastebėti, kad šis modelis turi ir patobulintą aušinimo sistemą, kas pagerina jo veikimo galimybes.

Antroje reitingo vietoje – „Vivo X90 Pro+“, kuris kovo mėnesį rinkdavo vidutiniškai 1 298 560 taškų. Išmanusis taip pat veikia su „Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei turi 12 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties. Naujausias „Vivo“ flagmanas siūlo ne tik puikias veikimo galimybes, bet ir įspūdingų galimybių kameras.

Trečioje – ketvirtoje vietose rikiuojasi naujausi „Xiaomi“ flagmanai, kurie taip pat veikia su naujausiais „Qualcomm“ procesoriais. Trečioje pozicijoje „Xiaomi 13 Pro“, kuris praėjusį mėnesį rinkdavo po 1 279 978 taškus, o ketvirtoje pozicijoje – „Xiaomi 13“.

Tarp dešimties galingiausių „Android“ išmaniųjų telefonų – ir visi trys „Galaxy S23“ serijos flagmanai. „Samsung Galaxy S23 Ultra“ išmanusis užėmė penktąją vietą, šeštoje – „Galaxy S23+“, o šeštoje – „Samsung Galaxy S23“. Aštuntoje pozicijoje rikiuojasi „OnePlus 11“, o dešimtuką užbaigia dar du „Xiaomi“ įrenginiai – tai „Xiaomi 12T Pro“ ir „Xiaomi 12 Pro“.

AnTuTu“ reitingų rezultatai sudaromi pagal „AnTuTu Benchmark V9“ testų rezultatus, kurie buvo atlikti nuo kovo 1 iki kovo 31 dienos, tačiau į lentelę patenka tik tie įrenginiai, kurie buvo ištestuoti bent 1000 kartų. Kaip tokį galingiausių išmaniųjų telefonų dešimtuką vertinate Jūs? Ar tarp šių modelių yra ir tas, kurį naudojate Jūs?

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas