Paaiškėjo galingiausi spalio mėnesio telefonai: netikėti ROG flagmanų rezultatai ir Kinijos bendrovių lyderystė

Išmaniųjų telefonų rinkoje nuolat vyksta konkurencinė kova tarp gamintojų. Vieni stengiasi pasiūlyti kuo geresnes kameras, kiti – talpesnes baterijas ar greitesnį įkrovimą. Dar kiti – siekia sukurti kuo galingesnį įrenginį. Būtent tokius modelius vertina ir „AnTuTu“ platforma.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Paaiškėjo galingiausi spalio mėnesio telefonai: netikėti ROG flagmanų rezultatai ir Kinijos bendrovių lyderystė

Visai neseniai, pasirodė galingiausių „Android“ išmaniųjų telefonų dešimtukas, kuriame rasime tik vieną naujieną. Spalio mėnesį rinkoje pasirodė vos vienas naujas įrenginys, kuris pretendavo į galingiausio modelio titulą ir tai buvo „Xiaomi 12T Pro“. Ši naujiena užėmė trečiąją poziciją, nusileisdama tik dviem „Asus“ flagmanams.

Dar visai neseniai debiutavęs „Xiaomi“ flagmanas, kuris veikia su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi bei turi 12 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties, surinko 1 061 590 taškus ir „AnTuTu“ reitinge užsitikrino antrąją poziciją. Pirmoje vietoje galime matyti „ROG Phone 6“, o antroje – „ROG Phone 6 Pro“. Abu šie išmanieji veikia su tuo pačiu mikroschemų rinkiniu kaip ir „Xiaomi“ flagmanas.

Įdomu tai, jog pirmoje vietoje įsitaisęs „ROG Phone 6“ turi 16 GB operatyviosios (RAM), kai „Pro“ variantas turi net 18 GB, tačiau tai nesutrukdė sulaukti geresnių testų rezultatų ir atsidurti pirmoje pozicijoje. Penketuke taip pat rasime ir „Red Magic 7“ ir „Black Shark 5 Pro“. Šeštoje pozicijoje – „Vivo X80“.

Įdomu tai, jog dešimtuke galima rasti ir sulenkiamą „Samsung Galaxy Fold4“ išmanųjį telefoną, kuris užėmė aštuntąją poziciją. Laipteliu aukščiau – „Motorola Edge 30 Pro“, o paskutines dvi vietas pasidalino „Xiaomi 12 Pro“ ir „Motorola Edge X30“.

„AnTuTu“ taip pat paskelbė ir vidutinės klasės įrenginių dešimtuką, o čia pirmoji pozicija atiteko „Realme GT Neo 3“ modeliui. Pastarasis prietaisas veikia su „MediaTek Dimensity 8100“ procesoriumi bei turi 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Antroje vietoje – „Poco X4 GT“, trečioje – „Xiaomi 12T“.

Kalbant apie pigesnius telefonus, čia pirmoje vietoje atsidūrė „Nothing Phone 1“, kuris veikia su „Qualcomm Snapdragon 778G+“, o iškart po juo rasime ir „iQOO Z5“ bei „Honor 70“ išmaniuosius telefonus.

1 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

o taip

šaunuoliai kinai be kinijos nebŭtų pasaulyje daugelio gerų telefonų nei buities technikos nei aprangos darbšti tauta.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas