Paaiškėjo, kaip atrodys „Redmi K50 Gaming Edition“ - iki debiuto liko mažiau nei savaitė

Leonardas Sindaravičius

2022-02-12, 09:05 (atnaujinta 2022-12-06, 16:04)

0 komentarų
Paaiškėjo, kaip atrodys „Redmi K50 Gaming Edition“ - iki debiuto liko mažiau nei savaitė

„Xiaomi“ dukterinė kompanija „Redmi“ atskleidė, jog naujasis „Redmi K50 Gaming Edition“ žaidimams skirtas išmanusis telefonas bus pristatytas vasario 16-ąją Kinijoje. Vietiniame socialiniame tinkle „Weibo“ kompanija pasidalino vaizdais, suteikiančiais pirmąjį žvilgsnį į preitaiso dizainą.

Išmaniojo telefono išvaizda atspindi jo funkciją - įrenginys turi žaidimams dedikuotus mygtukus, o šalia kameros puikuojasi išraiškingas, žaibo formos, blykstės modulis. Kameros šonuose taip pat galima pamatyti žodžius „Freezing“ ir „Speediest“, parašytus skirtingose objektyvų pusėse.

„Redmi“ skelbia, jog „K50 Gaming Edition“ bus „šaltakraujis flagmanas“, tačiau daugiau detalių apie įrenginį kompanija kol kas neatskleidė. Taip pat nėra žinoma, ar kartu su žaidimams skirta versija debiutuos ir kiti šios serijos išmanieji telefonai - „Redmi K50“, „K50 Pro“ bei „K50 Pro+“.

Iki naujųjų „Redmi“ flagmanų pristatymo liko mažiau nei savaitė. Tikėtina, kad ateinančiomis dienomis kompanija nenustos kelti sekėjų susidomėjimo atskleisdama vis daugiau detalių apie naujus įrenginius.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas