Paaiškėjo kiek RAM turės naujasis „iPhone SE“: pigųjį „Apple“ telefoną pasiekė nedidelis atminties pagausėjimas

TopCom.lt

2022-03-12, 08:55 (atnaujinta 2022-11-30, 12:46)

0 komentarų
Paaiškėjo kiek RAM turės naujasis „iPhone SE“: pigųjį „Apple“ telefoną pasiekė nedidelis atminties pagausėjimas

„iPhone“ niekada negalėjo pasigirti talpia operatyviąja atmintimi ir pagal šį rodiklį „obuoliniai“ išmanieji telefonai ženklia pralaimi „Android“ įrenginiams. Tačiau pastaruoju metu „Apple“ pasuko RAM didinimo keliu ir to reikia ne tiek norint patobulinti daugiafunkcinį režimą, kiek norint išplėsti „iPhone“ funkcionalumą.

Prieš porą dienų įvyko iPhone SE 2022 premjera ir, kaip visada, kompanija vengė užsiminti, kiek RAM gavo išmanusis telefonas. Tai ne pirmas kartas, kai trūkstama informacija randama Xcode 12.1 kūrimo aplinkoje. Ten „Apple“ palieka patvirtinimą apie tikrąjį RAM kiekį.

Iš ten paaiškėjo, kad šiame parametre „iPhone SE 2022“ gavo nedidelį atnaujinimą, palyginti su jo pirmtaku. Išmanusis telefonas dabar turi 4 GB RAM. iPhone 12 ir iPhone 13 siūlo tiek pat.

Prisiminsime, kad „iPhone SE 2022“ vienas pagrindinių atnaujinimų buvo 5G modulio atsiradimas, dėl kurio archajiško dizaino išmanusis telefonas tapo labiau šiuolaikišku savo įranga. Debiutantas taip pat gavo Apple A15 Bionic mikroschemų rinkinį, 4,7 colio Retina HD ekraną, 7 megapikselių priekinį modulį ir 12 MP pagrindinę kamerą su optiniu vaizdo stabilizavimu, iki 256 GB nuolatinės atminties ir iOS 15.4.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas