Pasaulinės problemos pasivijo ir „Xiaomi“: nukeliamas visų laukto pigesnio flagmano pristatymas

Lukas Snarskis

2021-10-07, 12:10

0 komentarų
Pasaulinės problemos pasivijo ir „Xiaomi“: nukeliamas visų laukto pigesnio flagmano pristatymas

Kinijos kompanijos „Xiaomi“ dukterinė įmonė „Redmi“ susiduria su pasaulinėmis problemomis. Kaip žinia, ši bendrovė antroje metų pusėje turi tradiciją pristatyti pigesnį flagmaną, tačiau šiemet ši tradicija gali nutrūkti.

„Redmi“ ketino artimiausiu metu pristatyti naująjį „Redmi K40s“ išmanųjį telefoną, tačiau dabar paskelbta, kad šio įrenginio išleidimas – nukeliamas. Kalbėdamas su žiniasklaida, bendrovės produktų vadovas patvirtino, kad pristatymas nukeliamas dėl pagrindinių komponentų trūkumo, tačiau neatskleidė kada galima tikėtis šio telefono išleidimo. Reikėtų neatmesti varianto, jog šio išmaniojo galime visai nebeišvysti.

Remiantis anksčiau pasirodžiusia informacija, „Redmi K40s“ turėjo veikti su „Qualcomm Snapdragon 888“ procesoriumi. Išmanusis telefonas turėjo būti aprūpintas tikromis flagmanų savybėmis, o tarp jų – ir 120W greitasis įkrovimas. Negana to, buvo pranešama, jog tai gali būti pigiausias telefonas, palaikantis greitesnį nei 100W įkrovimą.

Išmanusis telefonas turėtų pasižymėti 6,7 colių įstrižainės OLED ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Gamintojas planavo nugarėlėje įmontuoti trigubą kamerų sistemą, o pagrindinė jų turėtų 50 MP raiškos vaizdo jutiklį. Tikėtina, kad kitos dvi kameros būtų aprūpintos plataus kampo bei makro arba teleobjektyvu.

Kaip jau minėjome, kol kas išlieka nežinoma kada „Redmi“ gali pristatyti šį išmanųjį telefoną. Kai kurių ekspertų teigimu, bendrovė gali priimti sunkų sprendimą ir šio įrenginio išleidimą visiškai atšaukti, tačiau bent jau šiai dienai tokia informacija nėra patvirtinta. Reikėtų nepamiršti, kad situacija rinkoje išlieka itin sudėtinga, o kada situacija turėtų pagerėti – išlieka neaišku.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas