Pasigrožėkite „Samsung“ kuriamais šedevrais: pasirodė dar neišleistų sulenkiamų flagmanų nuotraukos

Lukas Snarskis

2021-06-25, 15:55

0 komentarų
Pasigrožėkite „Samsung“ kuriamais šedevrais: pasirodė dar neišleistų sulenkiamų flagmanų nuotraukos

Didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas „Samsung“ jau kuris laikas ruošiasi naujų sulenkiamų flagmanų pristatymui. Įvairiausi gandai apie „Galaxy Z Fold3“ ir „Galaxy Z Flip3“ sklando jau kuris laikas, o šiandien internete pasirodė ir pirmieji šių modelių maketai.

Kaip galima matyti iš tekste esančių nuotraukų, naujasis „Samsung Galaxy Z Fold3“ turės nedidelę ekrano iškirpimą, kur bus įmontuota asmenukių kamera. Nesunku pastebėti ir trigubą kamerą nugarėlėje, tačiau joje nematyti periskopinio objektyvo, kas sufleruoja, jog jų savybės bus panašios į savo pirmtako, „Galaxy Z Fold2“ modelio. Dar viena naujovė šiame sulenkiamame flagmane – „S Pen“ palaikymas.

Nuotraukos atskleidžia ir tai, jog „Galaxy Z Fold3“ bus kiek plonesnis nei jo pirmtakas, tačiau kol kas labai sunku kažką pasakyti apie patį ekrano sulenkimą. Žemiau esančioje nuotraukoje pastarasis flagmanas pateikiamas kartu su „Galaxy Z Flip3“ modeliu. Visų pirma, tampa aišku, kad šis sulenkiamas telefonas turės būtent šį pavadinimą, kas iki šiol buvo tik spekuliacijos.

„Samsung Galaxy Z Flip3“ turėtų išsiskirti dviejų spalvų dizainu, kas matoma nuotraukoje, o viršutinėje nugarėlės dalyje – nedidelis ekranas ir dviguba kamera. Tikėtina, kad šis modelis taip pat turės metalinį rėmelį. Deja, tačiau daugiau šio įrenginio savybių nėra žinoma.

Kiek anksčiau, buvo pasirodę gandų, jog bendrovė jau pradėjo „Galaxy Z Fold3“ masinę gamybą, o dar šią savaitę rašėme, jog gamyklas pasiekė ir „Samsung Galaxy Z Flip3“ modelis. „Samsung“ atstovai yra nurodę gaminti 50 – 70 tūkst. vienetų „Galaxy Z Fold3“ ir „Galaxy Z Flip3“ modelių per dieną. Teigiama, kad tokios gamybos apimtys reikalingos tam, jog būtų pilnai pasiruošta pristatymui, o jo metu bendrovės atstovai tikisi turėti bent 7 mln. vienetų šių sulenkiamų telefonų.

Remiantis Jono Prossero pateikiama informacija, abiejų šių flagmanų pristatymas gali įvykti rugpjūčio 27 dieną. Tačiau tai ne vienintelė galima pristatymo data. Skirtingi šaltiniai, panašu, jog turi skirtingą informaciją ir tai puikiai patvirtina „Android Police“. Remiantis šio portalo autoriaus Maxo Weinbacho žiniomis, „Samsung“ naujuosius flagmanus gali pristatyti jau rugpjūčio 3 dieną. Tiesa, kartu su „Galaxy Z Fold“ ir „Galaxy Z Flip“ naujienomis pasirodytų ir „Galaxy Watch4“ bei „Galaxy Watch Active4“ išmanieji laikrodžiai.

Šiuo metu oficialios informacijos apie galimas „Samsung Galaxy Z Fold3“ specifikacijas nėra, tačiau internete sklando gandai, jog naujasis flagmanas turės 7,55 colių įstrižainės AMOLED ekraną su 120 Hz atsinaujinimo dažniu bei „S Pen“ palaikymu. Dar viena įdomi detalė – tai gali būti pirmasis bendrovės telefonas, kuris turėtų po ekranu įmontuota kamerą, o tam turėtų būti panaudotas 16 MP raiškos „Sony IMX 471“ vaizdo sensorius.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas