„Infinix“ pristatė paslaptingąjį „Note 11S“ modelį: vidutiniškos specifikacijos už itin žemą kainą

Leonardas Sindaravičius

2021-11-09, 09:25

0 komentarų
„Infinix“ pristatė paslaptingąjį „Note 11S“ modelį: vidutiniškos specifikacijos už itin žemą kainą

Praėjusį mėnesį internete ėmė sklisti informacija apie naują Europoje mažai kam žinomos kompanijos „Infinix“ kūrinį, tačiau vakar paslaptis buvo atskleista - Hong Konge įsikūrusi kompanija pristatė savo naują įrenginį „Infinix Note 11S“ Tailando rinkai.

„Note 11S“ panaudotas „Helio G96“ lustų rinkinys, kartu su kuriuo įrenginiui gyvybę suteikia 8 GB operatyvinės atminties. Saugyklos vieta taip pat nenuvilia - gamykliškai šiame išmaniajame telefone integruota net 128 GB failų saugojimui skirtos atminties. Prietaiso 6,95 colių įstrižainės LCD ekrane vaizdas atkuriamas 120Hz dažniu - deja, energiją taupančio prisitaikančio atnaujinimo dažnio funkcijos čia nerasime.

Galinėje dalyje įmontuotas milžiniškas kameros modulis turi penkis apskritimus, iš kurių trys yra kameros - pagrindinis 50 megapikselių raiškos sensorius bei pora mažų 2 MP kamerų. Pastarosios, deja, veikia ne kaip atskiri objektyvai, o padeda pagrindinei kamerai išgauti papildomus gyvio bei makro efektus. Asmenukes darytis padės priekyje esantis 16 MP sensorius.

„Infinix Note 11S“ įdiegta „Android 11“ operacinė sistema su „XOS“ vartotoja sąsaja - tai pačios „Infinix“ sukurtas patobulinimas, kartu siūlantis pakeistą pagrindinio ekrano valdiklių išvaizdą. Jungčių šiame telefone nepritrūks - jis palaiko dvi nano-SIM korteles, turi vietą „microSD“ atminties kortelėms, o apatinėje įrenginio dalyje yra ne tik įkrovai skirta USB-C jungtis, bet ir vis rečiau sutinkama 3,5 milimetro skersmens ausinių jungtis. „Note 11S“ įmontuotos 5000 mAh talpos baterijos turėtų užtekti visai dienai, tačiau energijos trūkumas didelių problemų nesukeltų - šis telefonas palaiko spartųjį įkrovimą iki 33 W.

Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, jog šis telefonas niekuo neypatingas - jame iš tikro trūksta dalies funkcijų, kurias siūlo daugelis šiuolaikinių flagmanų. Tačiau didžiausias jo privalumas yra kaina, mat rasti pigų ir gerą telefoną darosi vis sunkiau, o šio rekomenduojama pardavimo kaina tesiekia 180 eurų. Nors įrenginys ką tik debiutavo, „Lazada Thailand“ parduotuvėje iki lapkričio 11-osios jam taikoma nuolaida, tad sąlyginai gerą išmanųjį telefoną galite įsigyti už vos €160, dovanų gaudami išmaniąją apyrankę. „Note 11S“ yra siūlomas trijų spalvų - mėlynos, žalios bei pilkos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas