Pavydėtinas augimas - „realme“ pardavė milijoną įrenginių vos per 7 dienas

Leonardas Sindaravičius

2021-11-14, 13:04 (atnaujinta 2022-11-29, 09:07)

0 komentarų
Pavydėtinas augimas - „realme“ pardavė milijoną įrenginių vos per 7 dienas

Kinų išmaniųjų telefonų kompanijos „realme“ viceprezidentas Xu Qi atskleidė, kad per pastarąją savaitę kompanija sugebėjo parduoti iš viso net 1 mln. išmaniųjų telefonų, susumuojant tiek internetinius, tiek gyvus pardavimus. Šis šuolis yra susijęs su lapkričio 11-osios išpardavimais. Skelbiama, kad netrukus bus pasiektas ir įmonės tikslas parduoti 10 milijonų išmaniųjų telefonų vien Kinijos rinkoje.

Pardavimų duomenimis populiariausias šio išpardavimo metu buvo „realme Q3s“ - šio maždaug €205 kainuojančio prietaiso buvo parduota daugiau nei 100 tūkst. vienetų vos per pirmąją dieną. Tai viena naujausių kompanijos telefonų, kuriame integruotas „Snapdragon 778G“ procesorius. Kitas „realme“ bestseleris yra taip pat neseniai pristatytas „GT Neo2T“ - šiame veikia „MediaTek Dimensity“ mikroschema, tačiau jo kaina siekia maždaug 260 eurų.

„realme“ per pastaruosius du metus augo itin sparčiai - minėtasis kompanijos viceprezidentas Xu Qi šių metų sausį iškėlė tikslą įmonei iki metų galo parduoti 10 milijonų išmaniųjų telefonų. Dabar kai šis tikslas atrodo ranka pasiekiamas, jis atskleidė, jog kitąmet įmonė ruošiasi šokti ir į aukšto lygio išmaniųjų telefonų rinką - ateinančiais metais bus pristatytas daugiau nei 650 eurų kainuosiantis prietaisas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas