Pigių telefonų čempionas? Pristatytas naujasis „Vivo iQOO U1“ su trimis kameromis ir talpia baterija

Lukas Snarskis

2020-07-16, 17:35 (atnaujinta 2023-02-26, 10:14)

2 komentarai (-ų)
Pigių telefonų čempionas? Pristatytas naujasis „Vivo iQOO U1“ su trimis kameromis ir talpia baterija

Kinijos kompanija „iQOO“ turi dar vieną naujieną ir šiandien oficialiai pristatė naująjį „U1“ modelį. Naujasis išmanusis telefonas kainuoja vos nuo 150 eurų, tačiau kai kurios jo savybės yra visiškai nebūdingos tokios klasės įrenginiams, tad pažiūrėkime kuo šis modelis ypatingas.

Naujasis „iQOO U1“ pasižymi 6,53 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška, o kairiajame jo kampe – nedidelis kameros apskritimas, kuriame rasime 8 MP asmenukių kamerą. Nors išmanusis telefonas ir pakankamai pigus, tačiau nugarėlėje – trys kameros.

Telefonas turi 48 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o greta jos – 2 MP makro bei 2 MP gylio sensorius. „iQOO U1“ veikia su „Qualcomm Snapdragon 720G“ procesoriumi, o pirkėjai galės pasirinkti iš kelių skirtingų atminties versijų. Pigiausias variantas, kurio kaina sieks 150 eurų, turės 6 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties. Už papildomus 25 eurus Jūs galėsite gauti variantą su 128 GB vidinės talpos, o sumokėjus 200 eurų gausite 8 GB RAM bei 128 GB modelį.

Gamintojas į naująjį savo produktą įmontavo 4500 mAh talpos baterija su 18W greituoju įkrovimu. „iQOO U1“ taip pat turi šoninėje telefono briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, ausinių lizdą, „Bluetooth 5.1“ palaikymą bei keletą specialių veikimo režimų, tokių kaip „Game Space“ ar „Multi-Turbo“.

Ir nors šis išmanusis telefonas kainuoja tik nuo 150 eurų, tačiau jo specifikacijos atrodo tikrai neblogai. Ką Jūs manote apie tokį „iQOO“ produktą ir ar būtų galima jį vadinti vienu geriausių biudžetinės klasės įrenginių šiemet? Pasidalinkite savo mintimis komentaruose!

2 komentarų

Skaitytojas

Nors dabar žiūriu kainos.lt iki 200 eurų yra pas mus prieinami šie telefonai: Huawei P40 Lite Dual, Xiaomi Redmi Note 9 Dual 128GB (interneto mūsų parduotuvėse iki 200, senukuose apie 230, RAM 4GB, ne 6GB), Huawei P30 Dual 128GB (realiai jis nėra pigus ir jo kaina prekybos vietose yra virš 300 - 400 eurų, bet įtraukiu tik todėl, kad kilobaitas jį parduoda už vos 128.77 eurus, nors traktuoti jį su pigiais nemanau, kad teisinga) ir t.t., neįvedinėju čia Redmi visokius, kurių ir ne vienas modelis. Skirtumas pagrinde, kad RAM turi jie ne 6, o 4. O taip VIVO nieko ten įspūdingiau, Tad vėl straipsnis be patikrintos informacijos ir su išpūsta antrašte, kuri nevisai ir teisinga.

Skaitytojas

Jei traktuoti, kad pigi klasė yra iki 200 eurų. Tai pagal specifikacija, gal ir pretenduotų į top viršūnę ar bent jau top 3. Bet reiktų nepamiršti, kad tokie kaip Oppo ir kiti mažiau žinomi, kaip kokie Xioami ar Huawei, kinų gamintojai kainas visada nustato žemas. Nes tai kinų gamintojai, kurie kol yra NO NAME realiai pasaulyje ir pradeda nuo mažų kainų. Bet jei pigius telefonus traktuojate kaip vidutinė klasė, kas šiaip jau viršija mano supratimu 300 eurų ribą, tai šitam dar žiauriai toli iki čempiono. Eilinis telefonas. Bet kaip pigi klasė, ta pati skurdžiausia ir t.t., tai taip - tada jis viena pretendentų į top.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas