Pigių telefonų gerbėjams tai patiks: „Redmi“ ruošia dar vieną „Note 10“ serijos modelį

Lukas Snarskis

2021-05-06, 16:05 (atnaujinta 2022-12-06, 16:04)

0 komentarų
Pigių telefonų gerbėjams tai patiks: „Redmi“ ruošia dar vieną „Note 10“ serijos modelį

„Xiaomi” dukterinės kompanijos „Redmi Note“ išmaniųjų serija praktiškai neturi lygių biudžetiniame segmente pagal kainos/kokybės santykį, todėl kasmet susilaukia didelio dėmesio ir pardavimų. Dar kovo mėnesį „Redmi“ atstovai pademonstravo naująją „Redmi Note 10“ įrenginių seriją, kurios galingiausias modelis pasižymi ne tik 120 Hz AMOLED ekranu, bet ir turi 108 MP kamerą.

Kaip bebūtų, „Redmi Note 10 Pro“ išmanusis telefonas nepalaiko 5G ryšio, kas šiuo metu randama daugelyje įrenginių. Naujausia ryšio technologija tampa vis populiaresnė ir vis daugiau žmonių jau gali išbandyti jos privalumus, o į tai ketina atsižvelgti ir „Redmi“ atstovai. Internete pasirodė informacija, jog netrukus gali pasirodyti ir „Redmi Note 10 Pro 5G“ variantas.

Virtualioje erdvėje pasklido reklaminis plakatas, kuriame matomas išmanusis telefonas, panašus į „Redmi Note 10 Pro“. Nors daug informacijos ir nepateikiama, tačiau spėjama, kad naujasis variantas gali veikti su „Qualcomm Snapdragon 750G“ procesoriumi. Tikėtina, jog likusios išmaniojo specifikacijos turėtų išlikti tokios pačios kaip jo pirmtako.

Primename, kad „Redmi Note 10 Pro“ turi 6,67“colio „Super AMOLED”, o ne atgyvenusios IPS technologijos ekranus, kurių šviesumas sieks net 1200 nitų, (praktiškai tiek pat, kiek „iPhone 12”). Ekraną nuo įbrėžimų saugos „Corning Gorilla Glass 5“ stiklas.

„Redmi Note 10 Pro“ galės pasigirti keturguba kamerų sistema, kurios pažiba 64 MP pagrindinis „ Samsung ISOCELL GW3 “ kameros sensorius. Toliau rikiuojasi 8 MP plataus objektyvo kamera, 5 MP makro ir 2 MP gylio sensoriai. Priekinėje dalyje montuojama 16 MP asmenukių kamera. Išmanusis telefonas taip pat turi 5000 mAh talpos bateriją su 33W greituoju įkrovimu.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kada gali pasirodyti naujasis „Redmi Note 10 5G“, tačiau net neabejojama, kad jis bus prieinamas ir Europoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas