Pigių telefonų kamerų čempionas? Specialistai įvertino „Poco X3 NFC“

Pigių telefonų kamerų čempionas? Specialistai įvertino „Poco X3 NFC“

Kamerų ekspertai iš „DxOMark“ vertina nemažai išmaniųjų telefonų, tačiau dažniausiai tarp jų patenka tik aukščiausios klasės įrenginiai. Tačiau taip yra tikrai ne visada. Specialistai neseniai įvertino „Redmi Note 10 Pro“, kuris sulaukė nemažai pagyrų, o dabar išbandytas buvo ir „Poco X3 NFC“ išmanusis, kurio gautas įvertinimas gali nustebinti daugelį.

Praėjusių metų rudenį pristatytas „Poco X3 NFC“ išmanusis pelnė 103 taškų įvertinimą, ir nors tai yra ganėtinai toli nuo lyderių, tačiau atsižvelgiant į jo kainą – tai puikus rezultatas. Vidutiniokas iš „Xiaomi“ dukterinės bendrovės stovyklos aplenkė tokius įrenginius kaip „Google Pixel 3“ ar „iPhone XR“, o taip pelnė analogišką vertinimą kaip „iphone SE (2020) ar „Samsung Galaxy Note 9“.

Žvelgiant detaliau į „Poco X3 NFC“ įvertinimą, nesunku pastebėti, jog jo fotografavimo galimybės yra kiek geresnės nei filmavimo. „DxOMark“ šiam modeliui skyrė 107 taškus, o filmavimo savybės pelnė 98 reitingo taškus. Specialistai pažymi ir tai, jog šis išmanusis tikrai negali varžytis su naujausiais flagmanais, tačiau jeigu ieškote pigaus varianto ir norite kuo geresnės kameros – tai gali būti dėmesio verta opcija.

„Poco X3 NFC“ pasižymi ganėtinai gera nuotraukų kokybe, kuomet yra fiksuojami statiniai vaizdai, tačiau filmavimas ir nuotraukų fotografavimas iš mažo nuotolio – neabejotinai džiausi šio išmaniojo trūkumai. „DxOMark“ specialistai atkreipia dėmesį ir į pakankamai greitą automatinį fokusavimą, kuomet fotografuojame patalpose, taip pat teigiamai įvertintas baltos spalvos balansas bei pakankamai efektyvus vaizdo stabilizavimas filmuojant.

Primename, kad „Poco“ išmanusis telefonas pasižymi 6,67 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška, o taip pat turi ir 120Hz atnaujinimo dažnį, o asmenukių kamera paslėpta nedideliame apskritime, viršutinėje ekrano dalyje per vidurį. „X3 NFC“ modelio asmenukių kamera aprūpinta 20 MP raiškos vaizdo jutikliu su f/2.2 diafragma.

„Poco“ į šio telefono nugarėlę įmontavo keturias kameras, o pagrindinė jų aprūpinta 64 MP raiškos vaizdo jutikliu su f/1.73 diafragma. Greta jos rasime 13 MP plataus kampo kamerą, 2 MP makro bei tokios pat raiškos gylio sensorių. „Poco X3 NFC“ taip pat palaikys dirbtiniu intelektu aprūpintas „Skyscaping 3.0“, „Night Mode“ ar „ShootSteady“ funkcijas.

2 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Petras

Šitais parsidavėliais tikėti tai graudu. Jei kreivas xiaomi softas fotografuoja geriau nei samsung tai viskas aišku kad samsung nemoka pinigu šitiems. S21 ultra vs mi 11 ultra kalbu. Visur youtube review sakoma kad s21 ultra ypač prie prasto apšvietimo nuotraukos ženkliai geresnės. O pas juos :) Ankščiau tikėjau, dabar tik juokaą sukelia jų reitingo lentelė. Visi kitaicai su kreivu softu viršuje :D

Lukas Snarskis

Rekomenduočiau perskaityti tekstą prieš komentuojant :)

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas