Pigus ir itin atsparus: „Oukitel“ pristato dar vieną nesunaikinamą telefoną, kaina nustebins daugelį

Pigus ir itin atsparus: „Oukitel“ pristato dar vieną nesunaikinamą telefoną, kaina nustebins daugelį

Kinijos kompanija „Oukitel“ turėtų būti gerai žinoma tiems, kurie kada nors ieškojo nebrangaus ir itin atsparaus išmaniojo telefono. Būtent įspūdingomis atsparumo savybėmis išsiskiriantys įrenginiai yra geriausia ką gali pasiūlyti šis gamintojas, o dabar pristatomas ir dar vienas naujas produktas. Internete jau prasidėjo naujojo „Oukitel WP5 Pro“ modelio prekyba.

Oficialioje „Oukitel“ internetinėje parduotuvėje, kurią rasite „AliExpress“ platformoje, jau dabar galima užsisakyti už 144,35 euro, o tai padaryti galite paspaudę čia. Išmanusis parduodamas juodos arba juodos su oranžine spalvos, o dabar siūlome pažvelgti į jį kiek detaliau.

Kaip ir įprasta tokio tipo išmaniesiems telefonams, naujasis „Oukitel WP5 Pro“ pasižymi pagrindiniais saugumo sertifikatais – jis turi IP68/IP69 sertifikatą, kuris patvirtina įrenginio atsparumą vandeniui, smūgiams bei, žinoma, dulkėms. Verta paminėti ir MIL-STD-810G, kuris leis šiam stipruoliui išgyventi ir itin prastoms oro sąlygoms. Kaip galite matyti iš nuotraukų, šis modelis taip pat turi ir visus įprastinius dizaino elementus, kurie padidina jo atsparumą.

„Oukitel WP5 Pro“ pasižymi 5,5 colių įstrižainės su HD+ raiška. Išmaniojo telefono viršutinėje dalyje pastebimas nedidelis rėmelis, kuriame įmontuotas garsiakalbis bei asmenukėms skirta kamera, kuri naudoja 5 MP raiškos vaizdo jutiklį. Šio įrenginio veikimu rūpinasi „MediaTek Helio A25“ procesorius su 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties, kurią dar galima praplėsti ir atminties kortele.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime trigubą kamerą, kas gali ir šiek tiek nustebinti. Dažniausiai tokio tipo įrenginiai, o ypatingai už tokią žemą kainą, neturi daugybės kamerų, tačiau akivaizdu, jog šis modelis yra šiokia tokia išimtis. Pagrindinė „WP5 Pro“ įrenginio kamera pasižymi 13 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta jo rasime ir dvi 2 MP raiškos kamera – viena gylio, o kita skirta makro fotografijai.

Naujojo „Oukitel“ produkto veikimą palaikys 8000 mAh talpos baterija, kurios, gamintojo teigimu, pakaks 38 dienoms budėjimo režimu. Sunku būtų suabejoti tuo, jog įprastiniam vartotojui jos turėtų užtekti bent keletui dienų. Išmaniajame telefone taip pat įdiegta „Android 10“ operacinės sistemos versija, su visomis naujausiomis jos galimybėmis – tamsusis dizainas ar valdymas gestais ir pan.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas