Pigus „Redmi“ telefonas atkeliauja į Europą: paaiškėjo naujojo „Redmi 10“ kainos regione

Lukas Snarskis

2021-09-13, 09:25 (atnaujinta 2022-12-06, 16:04)

0 komentarų
Pigus „Redmi“ telefonas atkeliauja į Europą: paaiškėjo naujojo „Redmi 10“ kainos regione

Kinijos kompanijos „Xiaomi“ dukterinė įmonė „Redmi“ dar praėjusį mėnesį pristatė naująjį „Redmi 10“ išmanųjį telefoną. Ir nors pristatymas įvyko prieš beveik mėnesį, tačiau iki šiol jis buvo prieinamas tik Malaizijos rinkoje. Bet netrukus tai pasikeis.

Remiantis „Winfuture“ pateikiama informacija, „Redmi“ šį išmanųjį telefoną jau netrukus pasiūlys visam pasauliui, įskaitant ir Europą, o tai įvykti turėtų jau visai netrukus. Pranešama, kad „Redmi 10“ turėtų kainuoti maždaug 179 eurus, o už tai pirkėjai gaus 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties versiją. Už 199 eurus bus galima įsigyti variantą su 128 GB vidine atmintine.

Priminsime, jog Azijoje parduodamas naujasis „Redmi 10“ pasižymi 6,5 colių LCD ekranu su Full HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Tai pirmasis šios serijos produktas, kuris gavo aukštesnį nei įprasta ekrano atsinaujinimo dažnį. Verta paminėti ir tai, jog „Redmi“ šį įrenginį aprūpino „MediaTek Helio G88“ procesoriumi, kuris yra naujausias Taivano kompanijos produktas.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime keturias kameras. „Redmi“ šį modelį aprūpino 50 MP pagrindine kamera, o greta rasime ir 8 MP plataus kampo bei, kaip įprasta šiame segmente, du 2 MP raiškos objektyvus – vienas jų skirtas makro fotografijai, o kitas – portretams. Priekinėje „Redmi 10“ dalyje – 8 MP kamera asmenukėms, kuri įmontuota nedideliame apskritime, viršutinėje ekrano dalyje.

Niekam ne paslaptis, jog šios serijos produktai išsiskiria baterijų talpa ir šis naujasis modelis – ne išimtis. „Redmi 10“ aprūpintas 5000 mAh talpos baterija su 18W greituoju įkrovimu. Negana to, šis įrenginys galės įkrauti ir kitus telefonus, o tokio tipo įkrovimo sparta sieks 9W. Verta paminėti, jog „Redmi“ surado vietos ir ausinių lizdui, tačiau nusprendė atsisakyti atminties kortelių palaikymo.

„Redmi 10“ vartotojai galės rinktis iš trijų skirtingų spalvų – pilkos, baltos arba mėlynos. Kol kas išlieka neaišku kada tiksliai šis išmanusis telefonas atkeliaus į Europą, tačiau tai turėtų įvykti jau šį mėnesį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas