Pirmąją Naujųjų metų dieną bus karšta: „Lenovo“ pademonstruos žaidimams skirtą telefoną, aprūpintą naujausiomis technologijomis

Lukas Snarskis

2021-12-26, 09:00 (atnaujinta 2023-03-04, 11:45)

0 komentarų
Pirmąją Naujųjų metų dieną bus karšta: „Lenovo“ pademonstruos žaidimams skirtą telefoną, aprūpintą naujausiomis technologijomis

2022 metų pradžia turėtų būti itin intensyvi išmaniųjų telefonų rinkoje. Sausio mėnesį naujus produktus ketina pristatyti „Realme“, „Vivo“ ir „Xiaomi“ kompanijos, kurios savo renginius surengs atitinkamai 4, 5 ir 6 dienomis. Tačiau tai nebus pirmieji pristatymai, kuriuos išvysime po Naujų metų.

„Lenovo“ atstovai paskelbė, jog jau sausio 1 dieną ketina pristatyti naują išmanųjį telefoną, o pastarasis modelis turėtų patikti žaidimų gerbėjams. Pranešama, kad kompanija ketina pademonstruoti naująjį „Legion Y90“ modelį. Ir nors „Lenovo“ pasidalino kada bus galima išvysti šį telefoną, tačiau jokiomis jo specifikacijomis nepasidalino.

Ir nors pats gamintojas neatskleidė jokios informacijos, tačiau internete pasirodė naujojo „Lenovo legion Y90“ išmaniojo telefono reklaminiai plakatai. Jie atskleidžia, kad įrenginys turės 6,92 colių įstrižainės E4 AMOLED ekraną su 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Negana to, modelis palaikys HDR, o aušinimu rūpinsis dviguba oro aušinimo sistema, užtikrinantį ilgesnį veikimą.

„Lenovo“ oficialių komentarų apie naująją aušinimo technologiją nepateikia, tačiau Kinijos socialiniame tinkle „Weibo“ pasklido ekrano nuotrauka po žaidimų sesijos. Skelbiama, jog „Legion Y90“ temperatūra, po maždaug 20-30 minučių žaidimų su 120 kadrų per sekundę, buvo pakankamai žema ir siekė 38,9 laipsnių.

Kaip jau minėjome, „Lenovo“ naująjį „Legion Y90“ išmanųjį telefoną ketina pristatyti jau sausio 1 dieną, o visą informaciją apie šį produktą rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas