Po atsiskyrimo nuo „Huawei“, „Honor“ nestabdo: ruošiamas galingiausias telefonas rinkoje?

Lukas Snarskis

2021-07-04, 13:35 (atnaujinta 2022-12-04, 11:44)

0 komentarų
Po atsiskyrimo nuo „Huawei“, „Honor“ nestabdo: ruošiamas galingiausias telefonas rinkoje?

Kinijos kompanija „Honor“ prieš keletą savaičių pristatė naujuosius „Honor 50“ serijos išmaniuosius telefonus, į kuriuos pagaliau sugrįžo ir „Google“ programėlės bei paslaugos. Tačiau ties tuo gamintojas neketina apsiriboti ir to paties pristatymo metu, atskleidė ir ateities planus.

Kiek anksčiau, „Honor“ atstovai skelbė, jog trečiojo šių metų ketvirčio metu ketina pristatyti naująjį „Honor Magic 3“ išmanųjį telefoną, kuris veiks su galingiausiu „Qualcomm“ procesoriumi. Kaip tikriausiai jau žinote, JAV bendrovė neseniai pristatė „Snapdragon 888 Plus“ mikroschemų rinkinį, kuris ir bus panaudotas naujajame „Honor“ flagmane.

Nors kol kas nėra žinoma kada tiksliai pasirodys šis išmanusis telefonas, tačiau jau dabar aišku, kad tai bus vienas galingiausių flagmanų rinkoje. Po atsiskyrimo nuo „Huawei“, „Honor“ pagaliau atsigauna bei dabar siekia nustebinti gerbėjus ne tik produktų gausa, tačiau ir jų galimybėmis.

Manoma, kad „Magic 3“ išmaniųjų telefonų serija išsiskirs unikaliais dizaino sprendimais, taip pat pasiūlys puikias fotografavimo galimybes bei, žinoma, mūsų jau minėtu „Snapdragon 888 Plus“ procesoriumi. Deja, tačiau kol kas daugiau informacijos apie šiuos planuojamus „Honor“ flagmanus nėra pateikiama.

Primename, jog „Honor 50“ serijos pristatymo metu buvo patvirtinta ir daugiau kompanijos planų. Kaip teigė bendrovės vadovas Zhao Mingas, jo įmonė ir toliau kurs „Magic“, X ir „Play“ serijos išmaniuosius telefonus. Teigiama, kad „Magic“ serijai bus priskirti aukščiausios klasės produktai, o X ir „Play“ – biudžetinės klasės.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas