„Poco“ netrukus pristatys dar vieną telefoną: dizainas ir vėl nustebins daugelį

„Poco“ netrukus pristatys dar vieną telefoną: dizainas ir vėl nustebins daugelį

Kinijos kompanijos „Xiaomi“ dukterinė įmonė „Poco“ šiemet į išmaniųjų telefonų rinką sugrįžo su trenksmu ir pristatė ne vieną populiarų įrenginį. Bene karščiausia šios bendrovės naujiena buvo „Poco X3 NFC“, o dabar planuojamas pristatyti ir dar vienas įdomus produktas.

Jau lapkričio 24 dieną kompanijos atstovai ketina pristatyti naująjį „Poco M3“ išmanųjį telefoną. Internete pasirodė ir pirmosios šios naujienos nuotraukos, kurios atskleidžia, jog „Poco“ ir toliau bandys išlaikyti ganėtinai išskirtinio dizaino sprendimus. Kaip galite matyti, telefonas turės ganėtinai didelį juodą stačiakampį nugarėlėje, kur rasime ne tik kameras, bet ir didžiulį gamintojo logotipą.

Tiesa, šįsyk „Poco“ užrašas yra kiek mažesnis nei „X3“ modelyje, tačiau jis vis tiek išlieka išskirtine detale. Priekinėje ekrano dalyje galime įžvelgti ir vandens lašo formos išpjovą, tačiau kol kas nėra žinoma kokios raiškos objektyvu bus aprūpinta jame įmontuota kamera. Akivaizdu, kad pirkėjai naująjį „M3“ modelį galės įsigyti juodos, geltonos arba mėlynos spalvų.

Šiuo metu dar nėra žinomos „Poco M3“ specifikacijos, tačiau internete jau buvo pasirodę gandų apie tai. Pranešama, kad išmanusis telefonas turėtų pasižymėti 6,53 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška, o pagrindinė kamera nugarėlėje turėtų būti aprūpinta 48 MP raiškos vaizdo jutikliu. Įrenginio veikimu turėtų rūpintis „Qualcomm Snapdragon 662“ procesorius su 4 GB operatyviosios (RAM) atminties.

„Poco M3“ taip pat turės itin talpią bateriją – 6000 mAh. Neoficialiais duomenimis, pirkėjai šį telefoną galės įkrauti su 18W greituoju įkrovimu. Deja, tačiau kol kas tai yra visa informacija, kuri yra žinoma apie šį naująją produktą. Reikėtų neatmesti tikimybės, jog šis įrenginys bus kiek pigesnis nei „Poco X3“ variantas, nes jame naudojamas kiek prastesnis „Qualcomm“ lustas. Kaip bebūtų, iki oficialaus pristatymo liko vos keletas dienų, o naujausią informaciją Jūs rasite mūsų portale, iškart po pristatymo.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas