„POCO“ pristatė karščiausią metų telefoną? Galingiausi parametrai ir vos €299 kaina Europoje

„POCO“ pristatė karščiausią metų telefoną? Galingiausi parametrai ir vos €299 kaina Europoje

„Xiaomi“ ir toliau dirba nenuilsdama, kepdama vieną telefoną po kito. Šįkart eilė atėjo jos dukterinei kompanijai „POCO“, kurios išmanieji vadinami skambiu „flagmanų žudikų” pavadinimo dėl rinkoje lygių neturinčio kainos/kokybė santykio. Šiandien buvo pristatytas dar vienas naujas šios serijos telefonas „POCO F3“, kuris iš esmės tėra tas pats šiek tiek anksčiau debiutavęs „Redmi K40“, tik tiek, kad juo bus prekiaujama už Kinijos ribų.

Jau rašėme anksčiau apie keistą „Xiaomi“ pomėgį tiems patiems įrenginiams suteikti kelis pavadinimus, priklausomai nuo to, kuris prekės ženklas kiekvienoje rinkoje stipriausias. „POCO” itin mėgstamas Indijoje ir Europoje, o „Redmi” geresnę reputaciją turi Kinijoje. Kaip bebūtų „POCO F3“ bus siūlomas trijų spalvų: nakties juodumo, arktinės baltos bei vandenyno mėlynos. Pastaroji spalva skirta tik „POCO F3“ modeliui - „Redmi K40“ atveju toks variantas nesiūlomas.

Kalbant apie specifikacijas „POCO F3“ pasiūlys 6,67 colio įstrižainės „Samsung” gamybos E4 AMOLED ekraną su skylutės formos išpjova centre. Ekrano atsinaujinimo dažnis sieks 120 Hz, o lietimai bus registruojami itin greitai - net 360 Hz dažniu, kas leis mėgautis itin sklandžiu slinkimu. Ekranas palaikys „HDR10“, „True Display“, „MEMC“ technologijas - tai leis grožėtis itin ryškiomis, sodriomis spalvomis bei mažiau varginamomis akimis. Maksimalus ekrano ryškumas sieks 1300 nitų, todėl matomumas bus puikus net ir itin saulėtą dieną. „True Display“ technologija automatiškai, priklausomai nuo aplinkos apšvietimo, reguliuos spalvų atspalvius tarp šiltos ir šaltos spalvų gamos.

„POCO F3“ telefono viduje bus montuojamas itin galingas „Snapdragon 870“ procesorius, kuris yra šiek tiek pajėgesnė „Snapdragon 865“ lusto, kuris buvo naudojamas 2020 metų flagmanuose, versija. Kaip ir galima tikėtis, šiame modelyje veiks 5G technologija. Telefonas siūlomas kelių konfigūracijų – 6 GB ir 8 GB RAM atminties bei 128 GB arba 256 GB UFS3.1 vidinės atminties. Ar šiame modelyje bus sumontuotas microSD kortelių skaitytuvas, kol kas lieka paslaptimi.

„POCO F3“ galės pasigirti trijų kamerų sistema, kurią sudarys pagrindinis 48 MP (Sony IMX528, f/1.79), 8 MP plataus kampo (f/2.2) ir 5 MP makro (f/2.4) sensoriai. Priekinėje dalyje rasime 5 MP asmenukių kamerą, šalia kurios bus sumontuotas papildomas mikrofonas, siekiant pagerinti garso kokybę filmuojant priekine kamera.

Telefono veikimą užtikrins vidutinės talpos baterija, kurios talpa siekia 4520 mAh. Žinant, kokio dydžio telefonas, norisi tikėtis didesnio akumuliatoriaus, bet vietoje to gauname ploną ir lengvą korpusą. Tiesa, gamintojas teigia, kad baterijos užteks net dviejų dienų naudojimui - tą užtikrins efektyvus procesorius ir programinės įrangos optimizacijos. Bateriją bus galima papildyti 33W greituoju įkrovikliu per USB-C lizdą. Kaip ir būdinga be penkių minučių flagmanui, šis telefonas pasižymės technologijų gausa – „Dolby Atmos“, „Hi-res Audio“, „Hi-Res Audio Wireless“, stereo garsiakalbiais, „Wi-Fi 6“, piršto antspaudų skaitytuvu ir gausybe kitų.

Skelbiama, kad prekyboje pirmieji egzemplioriai pasirodys jau kovo 27 dieną. Žinoma, kad 8/256 GB telefono versijos kaina pasaulinėje rinkoje turėtų siekti apie 499 eurų, tačiau pigesnioji įrenginio versija 6/128GB turėtų atsieiti tik apie 349 eurų. Žinoma, „POCO“ pirmiesiems pirkėjams siūlo akciją. Ankstyviausiesiems 6/128GB variantas kainuos 299 eurų, o 8/256 GB versija bus siūloma įsigyti už 349 eurus. Akcija galios nuo kovo 27 d. iki balandžio 6 d. Be to, pirmiesiems klientams bus suteiktas 6 mėnesių nemokamas ekrano draudimas.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas