Prie sausio beprotybės jungiasi ir „Honor“: paskelbta, kada išvysime itin galingą sulenkiamą telefoną

Arnas Balčiūnas

2022-01-04, 16:10 (atnaujinta 2022-12-04, 11:44)

0 komentarų
Prie sausio beprotybės jungiasi ir „Honor“: paskelbta, kada išvysime itin galingą sulenkiamą telefoną

Kinijos kompanija „Honor“ ir toliau nestabdo. Po atsiskyrimo nuo „Huawei“, bendrovė pristatė jau ne vieną naują išmanųjį telefoną, o tarp jų – ir flagmanai, ir pigesni produktai. Tačiau tai dar ne viskas ką ketina pademonstruoti šios įmonės vadovai.

Internete jau kuris laikas sklinda kalbos apie sulenkiamą „Honor“ išmanųjį telefoną, o dabar tapo aišku ir kada jis bus pristatytas oficialiai. Kompanijos atstovai paskelbė, jog naujojo „Honor Magic V“ pristatymas įvyks jau sausio 10 dieną, 13:30 val. Lietuvos laiku. Spaudos konferencija bus tiesiogiai transliuojama internete, o transliaciją stebėti galėsite ir mūsų portale.

Visai neseniai, „Honor“ atstovai išplatino ir trumpą vaizdo įrašą, kuriame atskleidžiamas naujojo flagmano dizainas. Kaip galite matyti, priekinėje telefono dalyje rasime pakankamai didelį ekraną, o jį atlenkus – dar didesnis ekranas. Įdomu ir tai, jog sulenkiamas ekranas neturi jokių pastebimų sujungimo žymių.

Priekinis „Honor Magic V“ išmaniojo telefono ekranas turi nedidelį kameros iškirpimą, tačiau nieko panašaus nematyti ant pagrindinio, didžiojo, ekrano. Kol kas išlieka neaišku ar „Honor“ naudos po ekranu montuojamos kameros technologiją ar jos visai nebus. Apatinėje telefono dalyje taip pat galime matyti garsiakalbį bei USB-C įkrovimo lizdą.

Naujausia informacija rodo, jog „Honor Magic V“ galimai turės 6,5 colių įstrižainės ekraną, o sulenkiamo ekrano įstrižainė turėtų siekti 8 colius. Jau žinoma ir tai, jog išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1“ procesoriumi. Tai, bent jau laikinai, bus pats galingiausias sulenkiamas telefonas rinkoje.

Kaip jau minėjome, oficialus „Honor Magic V“ pristatymas įvyks jau sausio 10 dieną, 13:30 val. Lietuvos laiku. Spaudos konferencija bus tiesiogiai transliuojama internete, o transliaciją stebėti galėsite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas