Pristatytas naujasis „Tecno Spark Power 2“ – pigus telefonas su milžinišku ekranu ir itin talpia baterija

Pristatytas naujasis „Tecno Spark Power 2“ – pigus telefonas su milžinišku ekranu ir itin talpia baterija

Honkonge įsikūrusi kompanija „Tecno“ dar visai neseniai pristatė „Spark 5“ išmanųjį telefoną, o dabar pademonstruotas ir dar vienas nebrangus įrenginys. Gamintojas visai neseniai išleido naująjį „Spark Power 2“ modelį, kurio didžiausias privalumas – itin talpi baterija.

Maždaug 115 eurų kainuosiančio išmaniojo telefono veikimą palaikys 6000 mAh talpos baterija su 18W greituoju įkrovimu. Tokios klasės įrenginiui, baterijos turėtų pakakti tikrai ne vienai dienai, o ir siūloma įkrovimo sparta, atsižvelgiant į jo kainą, yra pakankamai aukšta. Pažvelkime ir į kitas „Tecno“ naujienos specifikacijas.

Naujasis „Tecno Spark Power 2“ turės didžiulį 7 colių įstrižainės ekraną su HD+ raiška, o viršutinėje jo dalyje – nedidelė vandens lašo išpjova. Joje gamintojas įmontavo 16 MP raiškos kamerą asmenukėms. Kaip ir įprasta pigesniems telefonams, šis įrenginys turės kiek didesnį rėmelį apatinėje dalyje ir pakankamai siaurus ekrano rėmus šonuose bei viršutinėje dalyje.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Helio P22“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties, kurią dar bus galima praplėsti atminties kortele iki 256 GB. Verta paminėti ir tai, jog įrenginyje bus įdiegta „Android 10“ operacinės sistemos versija su „HiOS 6.1“ vartotojo sąsaja. „Tecno Spark Power 2“ nugarėlėje – keturios kameros.

Pranešama, kad telefonas turės 16 MP pagrindinę kamerą, o greta jos – 5 MP plataus kampo bei 2 MP raiškos makro sensoriai. Ketvirtosios kameros specifikacijos nėra žinomos, tačiau pažymima, jog tai bus dirbtiniu intelektu (DI) aprūpintas objektyvas, kuris padės su bokeh efektu. „Tecno Spark Power 2“ nugarėlėje rasime ir pirštų antspaudų jutiklį, o apatinėje briaunoje – ausinių lizdą.

Verta paminėti, jog „Tecno“ šiame išmaniajame telefone panaudojo ir dvigubus „Dirac“ stereo garsiakalbius. Tai yra išties sveikintinas dalykas, nes stereo garsu mėgautis galime net ir ne visuose aukščiausios klasės įrenginiuose. „Spark Power 2“ modelis turi ir specialiai „Google Assistant“ skirtą mygtuką.

Kaip jau minėjome, šis išmanusis telefonas kainuos maždaug 115 eurų.

3 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas