Pristatyti naujieji „Redmi K60“ serijos įrenginiai: nuo itin galingo flagmano iki vos kelis šimtus eurų kainuojančio varianto

2022 metų paskutinės dienos – itin intensyvios tarp Kinijos kompanijų. Dar visai neseniai savo naujausius flagmanus pristatė „Xiaomi“, o dabar ant scenos žengė ir „Redmi“ atstovai. Kaip ir buvo tikėtasi, kompanijos vadovai pademonstravo ne vieną naują produktą, o daugiausiai dėmesio sulaukė – telefonai.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Pristatyti naujieji „Redmi K60“ serijos įrenginiai: nuo itin galingo flagmano iki vos kelis šimtus eurų kainuojančio varianto

„Redmi“ pristatė naujuosius „Redmi K60“ serijos išmaniuosius telefonus, kurių šiemet – trys. Dienos šviesą išvydo naujieji „Redmi K60“, „Redmi K60E“ ir galingiausias šios serijos variantas – tai „Redmi K60 Pro“, kuris aprūpintas naujuoju „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi.

Redmi K60 Pro

Naujasis „Redmi K60 Pro“ pasižymės 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekranu su 2K raiška, o viršutinėje ekrano dalyje – nedidelė išpjova, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Verta pažymėti ir tai, jog šis ekranas aprūpintas 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o taip pat ir HDR10+ palaikymu. Žinoma, po ekranu įmontuotas ir pirštų antspaudų jutiklis.

Galingiausio „Redmi K60“ serijos telefono nugarėlėje – trys kameros. Pagrindinė jų aprūpinta 50 MP raiškos „Sony IMX800“ sensoriumi su optiniu vaizdo stabilizavimu. Greta rasime 8 MP plataus kampo kamerą, o taip pat ir 2 MP makro objektyvą.

Kaip jau minėjome, šis išmanusis telefonas veiks su „Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi, o čia taip pat rasime ir „Surge P1“ lustą, kuris atsakingas už įrenginio įkrovimą. „Redmi K60 Pro“ naudos 5000 mAh talpos bateriją bei pasiūlys 120W greitąjį įkrovimą, kas leis pilnai įkrauti šį telefoną vos per 19 minučių. Čia rasime ir 30W belaidį įkrovimą.

Pirkėjams naujasis „Redmi“ flagmanas bus pasiūlytas žalios, baltos ir juodos spalvų. Pigiausias modelis turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, o tokio varianto kaina prasidės nuo 455 eurų.

Redmi K60

Kalbant apie „Redmi K60“ modelį – pastarasis aprūpintas identišku ekranu, o taip pat ir dizainu kaip ir „Pro“ variantas. Tai reiškia, kad čia irgi rasime 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekraną su 2K raiška, o viršutinėje ekrano dalyje – nedidelė išpjova, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Verta pažymėti ir tai, jog šis ekranas aprūpintas 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o taip pat ir HDR10+ palaikymu.

Šis „Redmi“ modelis veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1“ procesoriumi, o taip pat turės ne 50 MP, o 64 MP raiškos vaizdo objektyvą. Likusios kameros – identiškos kaip ir „Redmi K60 Pro“ variante. Tiesa, skiriasi ir šio modelio baterija. „Redmi K60“ aprūpintas 5500 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu.

Skelbiama, kad šis modelis kainuos nuo 335 eurų, o už tai gausite variantą su 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties.

Redmi K60E

Spaudos konferencijos metu „Redmi“ atstovai rado būdų ir visus nustebinti. Trečiasis šios serijos modelis – tai „Redmi K60E“, o anksčiau tokio įrenginio gamintojo asortimente nėra buvę.

Kaip ir pirmieji du modeliai, taip ir šis turi 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekraną su 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o taip pat ir 2K raiška. Tiesa, šios panelės maksimalus ryškumas yra kiek mažesnis, o taip pat nėra ir 12 bitų spalvų palaikymo.

Išmaniojo telefono nugarėlėje – 48 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera. Greta rasime 8 MP plataus kampo kamerą, o taip pat ir 2 MP makro objektyvą. „Redmi K60E“ taip pat turi 5500 mAh talpos bateriją su 67W greituoju įkrovimu. Tiesa, šis modelis veiks su „MediaTek Dimensity 8200“ procesoriumi.

Skelbiama, jog šis išmanusis kainuos nuo 295 eurų, o už tai gausime 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas