Pritrūko idėjų, kaip originaliai pasveikinti artimuosius? 5 programėlės, kurios padės tai padaryti išmaniai

Pranešimas spaudai

2021-12-23, 13:25

0 komentarų
Pritrūko idėjų, kaip originaliai pasveikinti artimuosius? 5 programėlės, kurios padės tai padaryti išmaniai

Pritrūkote idėjų, kaip originaliai pasveikinti artimuosius su šventėmis? Naudingu įrankiu taps išmaniųjų telefonų programėlės – jomis galėsite perduoti linkėjimus daug greičiau bei paprasčiau. Naujausios technologijos dabar leidžia kurti ir siųsti išmaniuosius sveikinimus į bet kurį pasaulio kraštą vos keliais paspaudimais.

Arnoldas Lukošius, „Tele2 Inovacijų biuro“ ekspertas teigia, kad išmaniajame telefone dabar turime visas galimybes ir įrankius, kuriais galime kurti unikalius sveikinimus. Specialistas įvardija 5 šventiškas programėles, leidžiančias nustebinti brangiausius žmones elektroniniais atvirukais, šventiškai papuoštomis nuotraukomis ar net 3D šokiu.

1. „Greeting Cards & Wishes“. Nusiųsti kalėdinį elektroninį atviruką dar niekada nebuvo taip paprasta. Šioje programėlėje rasite tūkstančius atvirukų variantų ne tik Kalėdoms, bet ir kitoms šventėms: gimtadieniams, vestuvėms ar krikštynoms. Galėsite rinktis iš įvairių sveikinimo formų: animuotų atvirukų, kortelių ar „GIF“ su šokančiais elniais. Sukurtais sveikinimais galima laisvai dalintis socialiniuose tinkluose „Facebook“, „Twitter“, „Messenger“, elektroniniu paštu bei SMS žinute. Aplikacija turi visus reikalingus įrankius perkelti „Facebook“ draugų gimtadienius ir kontaktus iš jūsų telefono, tai padės nepamiršti svarbių švenčių bei visus pasveikinti vos keliais paspaudimais.

2. „Christmas eCards & Wishes“. Kalėdinių sveikinimų programėlėje galite rinktis iš daugiau nei 1000 nemokamų šventinių atvirukų. Išsirinkti labiausiai tinkamą sveikinimą bus galima filtruojant pagal populiarumą, įkėlimo datą ir sveikinimo tipą. Idėjų, kaip pasveikinti artimuosius, tikrai nepritrūks – čia rasite jau parašytus sveikinimo tekstus ir palinkėjimus bet kuriam šeimos nariui ar draugui. Jums reikės tik išsirinkti norimą sveikinimą ir nusiųsti jį brangiausiems žmonėms. Aplikacija automatiškai informuos jus apie artėjančias šventes, naujausius atvirukus.

3. „Christmas Photo Frames“. Aplikacijoje galėsite išbandyti daugiau nei 500 šventinių nuotraukų rėmelių, filtrų ir efektų, kurie puikiai tiks kalėdiniams atvirukams ir šventinei nuotaikai. Čia rasite visus reikalingus įrankius redaguoti nuotraukoms ir kurti koliažams. Sukurti šventinį atviruką su šia programėle labai paprasta: pasirinkite šabloną arba nuotrauką iš savo galerijos, pridėkite savo tekstą ir dalinkitės rezultatu. Programėlė siūlo ne tik šventinių nuotraukų efektų, bet ir ekrano užsklandų, atvirukų bei Kalėdų Senelio sveikinimų. Jeigu pritrūkote idėjų – aplikacijoje pateikiama daugybė iš anksto parašytų žinučių bei sveikinimų tekstų, kuriuos galite panaudoti. Dauguma nuotraukų efektų yra nemokami, tačiau įsigijus mokamą programėlės versiją turėsite prieigą prie dar didesnio kiekio turinio.

4. „Christmas Photo Booth Editor“. Jeigu norite originaliai pasveikinti artimuosius – nusiųskite šventišką nuotrauką, kurioje jūs ir jūsų šeimos nariai vaizduojami pasipuošę Kalėdų Senelio rūbais ar besmegenio nosimi. Paprasto dizaino aplikacija leis per sekundę ant jūsų padarytos ar iš galerijos atrinktos nuotraukos uždėti šventiškus „lipdukus“, rėmelius ir filtrus. Programėlėje turėsite galimybę ištrinti nepageidaujamą foną, pasukti nuotrauką ar jai pridėti veidrodžio efektą. Galite ne tik išsaugoti savo kalėdinius kūrinius, bet ir lengvai dalintis jais el. paštu ar socialiniuose tinkluose. Programėlė labai nesudėtinga, tad ir mažieji šeimos nariai galės patys kurti sveikinimus.

5. „Xmas Dance – 3D Yourself”. Kalėdiniai sveikinimai gali būti ne tik atvirutės ir žinutės – šiemet dalinkitės nuotaikingais kalėdiniais šokiais. Programėlėje galite pasirinkti savo ar artimo žmogaus nuotrauką, kurią aplikacija automatiškai uždės ant šokančio elfo ar Kalėdų Senelio kūno. Viskas labai paprasta: pasirinkite norimą šokio temą, žingsnelius, foną ir pasiruoškite visus sužavėti savo energingais šokio judesiais. Galite šokti kartu su elniu arba į sveikinimą įtraukti savo draugus bei šeimos narius. Dalinkitės šiuo linksmu šokiu su artimiausias žmonėmis, jie tikrai liks nustebinti!

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas