Puikios naujienos pasieks „Samsung“ telefonų turėtojus: gamintojas Jums pademonstruos išskirtinį dėmesį

Lukas Snarskis

2021-07-03, 08:20 (atnaujinta 2021-07-05, 01:18)

5 komentarai (-ų)
Puikios naujienos pasieks „Samsung“ telefonų turėtojus: gamintojas Jums pademonstruos išskirtinį dėmesį

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ niekada negarsėjo kaip itin dažnai, o tuo labiau ilgai, besirūpinanti programinės įrangos atnaujinimais savo išmaniuose telefonuose. Tačiau viskas pradėjo keistis praėjusiais metais, kuomet buvo paskelbta, kad „Galaxy A“ serijos produktai sulauks net trijų didžiųjų „Android“ atnaujinimų. Ir tai nebuvo pabaiga.

Šių metų pradžioje „Samsung“ atstovai patvirtino, jog daugelis išmaniųjų telefonų sulauks saugumo naujinių bent 4 metus, o dabar šis terminas yra ir dar kartą praplečiamas. 10 gamintojo įrenginių galės džiaugtis saugumo spragų ištaisymu net penkerius metus, o tarp šių modelių patenka:

  • Galaxy S21 Ultra;
  • Galaxy S21+;
  • Galaxy S21;
  • Galaxy Note20 Ultra;
  • Galaxy Note20;
  • Galaxy S20 Ultra;
  • Galaxy S20+;
  • Galaxy S20;
  • Galaxy XCover5;
  • Galaxy Tab Active3.

Pranešama, kad visi aukščiau paminėti išmanieji telefonai keturis metus gaus saugumo papildinius kiekvieną mėnesį, o dar metus tokie atnaujinimai pasieks kas ketvirtį. Sąraše nesunku aptikti ir „Samsung“ planšetinį kompiuterį, kuris visus penkerius metus gaus saugumo atnaujinimus, kurie bus pateikiami kas ketvirtį.

Verta paminėti, jog panašiu palaikymu gali džiaugtis ir „Samsung Galaxy A32 5G“ išmaniųjų telefonų savininkai. „Samsung“ šio telefono naujiniais rūpinsis ketverius metus. Tai yra neabejotinai puikios naujienos šio bei kitų, aukščiau minimų, įrenginių savininkams.

„Samsung“ per pastaruosius metus ne tik suintensyvino atnaujinimus, tačiau ir tapo vienu iš rinkos lyderių, šiuo klausimu. Ką apie tokį gamintojo sprendimą manote Jūs? Ar tai paskatins Jus įsigyti būtent šios bendrovės sukurtą produkciją, o gal vis dėlto pasiliksite prie kitų alternatyvų?

5 komentarų

dddd

Turiu samsung 21 ultra ir jau galvojo parduot nors tik menesi naudoju tas pats s kaip ir visi senesni tel nera tokio tel kad patiktu nei apple nei kiti jis turi ilgai laikyt ir skambint visur pagaut signala ir t.t O tie galingumai nereikalingi ir tos selfi kameros

Xamas

Telefonas gali tarnauti ir 10 metų. Todėl atnaujinimai turi būti palaikomi nemažiau 10 metų. Kam per prievartą piršti žmonėms kas 2 metus naują telefoną? Žemė dūsta nuo elektronikos atliekų!

Kaip

Windows, kažkodėl pamiršo S9+ kurio kamera, geresnė už 10 . Su Pagarba, nei Jūs ekspertai , nei kas

Oes

Seip ir 2019 metu modeliai prie to pacio 4 metu atnaujinimu prisideda. tai lieka 2 metai jiems.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas