Puikios naujienos sulenkiamų telefonų gerbėjams: „Samsung“ gali nustebinti gerokai žemesnėmis kainomis

Lukas Snarskis

2021-06-08, 14:10

0 komentarų
Puikios naujienos sulenkiamų telefonų gerbėjams: „Samsung“ gali nustebinti gerokai žemesnėmis kainomis

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ yra viena aktyviausių sulenkiamų išmaniųjų telefonų rinkoje ir šiuo metu savo asortimente turi dvi tokio tipo įrenginių serijas – „Galaxy Z Fold“ ir „Galaxy Z Flip“. Be įspūdingų ekranų, abi šios serijos pasižymi dar įspūdingesnėmis kainomis, kuris dar šiemet gali sumažėti.

Internete jau kuris laikas sklando kalbos apie naujuosius „Samsung Galaxy Z Fold3“ ir „Galaxy Z Flip3“ išmaniuosius telefonu, o naujausia informacija rodo, jog šių flagmanų kainos gali būti net iki 20 proc. žemesnės nei anksčiau. Tai reiškia, jog „Galaxy Z Fold3“ po pristatymo gali kainuoti maždaug 1600 eurų. Taip, tai vis dar yra ganėtinai didelė suma, tačiau praėjusiais metais startinė kaina siekė 2000 eurų.

Analogiškas kainų sumažinimas turėtų paliesti ir naująjį „Samsung Galaxy Z Flip3“ modelį. Pranešama, kad šis išmanusis telefonas gali kainuoti maždaug 1100 ar 1200 eurus. Kaip bebūtų, bent jau kol kas tai nėra patvirtinta oficialiai ir iš esmės tai yra geriausias įmanomas scenarijus, kuomet kalbame apie rudenį pasirodančius „Samsung“ sulenkiamus flagmanus.

Priminsime, jog kalbos apie naują „Samsung Galaxy Z Fold“ serijos sulenkiamą išmanųjį telefoną sklinda jau kuris laikas, o dabar aiškėja, jog gamintojas jau pradėjo ir naujojo modelio masinę gamybą. Kaip skelbia Rolandas Quandt, Pietų Korėjos milžinė turi įsigijusi visus pagrindinius komponentus, kurie reikalingi „Galaxy Z Fold3“ modelio gamybai, o tai reiškia ir tai, jog jau visai netrukus galime sulaukti ir šio flagmano pristatymo.

Šiuo metu oficialios informacijos apie galimas „Samsung Galaxy Z Fold3“ specifikacijas nėra, tačiau internete sklando gandai, jog naujasis flagmanas turės 7,55 colių įstrižainės AMOLED ekraną su 120 Hz atsinaujinimo dažniu bei „S Pen“ palaikymu. Dar viena įdomi detalė – tai gali būti pirmasis bendrovės telefonas, kuris turėtų po ekranu įmontuota kamerą, o tam turėtų būti panaudotas 16 MP raiškos „Sony IMX 471“ vaizdo sensorius.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas