„Qualcomm“ pristatė telefoną, technologijų entuziastams: įspūdingos savybės už sunkiai suvokiamą kainą

Lukas Snarskis

2021-07-09, 16:10 (atnaujinta 2023-03-05, 10:00)

0 komentarų
„Qualcomm“ pristatė telefoną, technologijų entuziastams: įspūdingos savybės už sunkiai suvokiamą kainą

Daugelis galingiausių išmaniųjų telefonų naudoja „Qualcomm“ kuriamus procesorius. Juos galime rasti tokių bendrovių kaip „Samsung“, „Sony“, „Xiaomi“ ar daugelio kitų produktuose. JAV mobiliųjų lustų gamintojas taip pat turi ir daugiau nei 1,6 mln. žmonių sudarančią „Snapdragon Insiders“ bendruomenę, kuri pirmoji sužino bendrovės naujienas, o taip pat aktyviai dalyvauja produktų aptarimuose ir pan.

Siekdami sustiprinti savo bendruomenę, „Qualcomm“ vadovai pristatė unikalų išmanųjį telefoną, kuris sukurtas bendradarbiaujant su „Asus“. Pirmasis toks bendrovės produktas bus žinomas kaip „Smartphone for Snapdragon Insiders“. Taip, tai yra oficialus išmaniojo pavadinimas. JAV kompanija šį įrenginį sukūrė tam, jog entuziastai galėtų pilnai išbandyti visus „Qualcomm“ kuriamų produktų privalumus.

Itin keistu pavadinimu pasižymintis „Qualcomm“ telefonas pasižymi 6,78 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška bei 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Ekranas taip pat apsaugotas „Gorilla Glass Victus“ apsauginiu stiklu bei palaiko „Always-on display“ funkciją. Viršutinėje jo dalyje – nedidelis juodas rėmelis, kur gamintojas įmontavo 24 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą.

Nesunku nuspėti, jog „Smartphone for Snapdragon Insiders“ veiks su „Snapdragonn 888“ procesoriumi, o taip pat turės 16 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties. Į telefoną jau įdiegta „Android 11“ operacinės sistemos versija. Deja, tačiau „Qualcomm“ atstovai neatskleidė kokia konkreti versija naudojama, tačiau žinoma tai, jog šis modelis neturės jokių nereikalingų programėlių. Įrenginio veikimą palaikys 4000 mAh talpos baterija su „Quick Charge 5.0“ palaikymu, kas leis pilnai įkrauti telefoną vos per 50 minučių.

Išmaniojo telefono nugarėlėje – triguba kamera, kurią sudarys 64 MP raiškos jutikliu aprūpintas pagrindinis objektyvas, o greta jo – 12 MP plataus kampo bei 8 MP teleobjektyvas su 3X optinio priartinimo galimybe. Skelbiama, jog šio telefono kamera taip pat turės visas „Qualcomm“ siūlomas dirbtinio intelekto aprūpintas savybes, tokias kaip automatinis priartinimas ar objektų sekimas. „Smartphone for Snapdragon Insiders“ nugarėlėje taip apt rasime ir „3D Sonic Sensor“ sensoriumi aprūpintą pirštų antspaudų jutiklį.

„Qualcomm“ ir „Asus“ sukurtas šedevras bus parduodamas už maždaug 1266 eurus, o pirkėjai, kartu su telefonu, taip pat gaus specialius belaidžius ausinukus, telefono dėkliuką, „Qualcomm“ sukurtą įkroviklį ir net du įkrovimo laidus. Išmanusis prekyboje pasirodyti turėtų rugpjūčio mėnesį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas