„Razer“ pristatė išmaniuosius akinius: sužinokite, kam jie skirti ir ką gali atlikti

„Razer“ pristatė išmaniuosius akinius: sužinokite, kam jie skirti ir ką gali atlikti

Sekdama „Bose“ bei „Amazon“ pavyzdžiu, žaidimams skirtus kompiuterius ir aksesuarus gaminanti kompanija „Razer“ pristatė savo „išmaniuosius“ akinius su integruotomis ausinėmis. Rinktis galima tarp didelio ir mažo dydžių bei apvalių arba kvadratinių rėmelių - du šimtus dolerių kainuojančius „Anzu“ akinius galima įsigyti jau dabar. Kiekvienų akinių pakuotėje rasite du komplektus lęšių - skaidrius, kurie blokuoja 35% mėlynosios šviesos, bei tamsintus, siūlančius 99% apsaugą nuo UV spindulių.

Tačiau iš konkurentų „Razer“ labiau išskiria pats audio akinių įgyvendinimas: kitaip nei varžovai, jie pasirinko panaudoti visiškai belaidžių garsiakalbių technologiją, dėl kurios kairys ir dešinys kanalai yra visiškai atskirti. Pasak gamintojos, tai leidžia padaryti rėmelius plonesnius ir lankstesnius. Iš kitos pusės, tai atneša ir šiek tiek diskomforto - krauti reikės abi akinių kojeles vienu metu, o pati technologija garsėja savais niuansais, pavyzdžiui kanalo išsijungimu arba vėlavimu.

Abiejose kojelėse įmontuoti 16mm skersmens garsiakalbiai bei lietimui jautrus valdymas - galėsite atsiliepti į skambučius, perjungti dainas ir aktyvuoti balso asistentą neišsitraukdami telefono. „Anzu“ įvertinti IPX4 reitingu, tai reiškia, kad stipraus lietaus su jais geriau vengti, tačiau keli lašai nepamaišys. Taip pat „Razer“ skelbia, jog jiems pavyko sumažinti „Bluetooth“ ryšio perdavimo vėlavimą iki 60ms.

Sulenkus akinius jie automatiškai išsijungs, o atlenkus automatiškai prisijungs prie paskutinio prijungto įrenginio - tai leis jiems išsilaikyti budėjimo režimu iki dviejų savaičių. Tikslus baterijos gyvavimo laikas klausant muzikos nėra apibrėžtas - skelbiama tik „iki penkių valandų“ - visai panašiai kaip penkias su puse valandos laikančių „Bose Tenor“. Žinoma, naudojant akinius-ausines nėra išvengiama garso nutekėjimo, tad „Razer“ atvirai skelbia, jog muziką išgirsti galės ištiestos rankos atstumu esantys žmonės.

Pridamas dirbtinės odos dėklas yra gan erdvus - jame pakaks vietos ne tik patiems akiniams, tačiau ir jų įkrovimo laidui bei papildomiems lęšiams įsidėti. Įsigyti, deja, galima tik razer.com elektroninėje parduotuvėje. „Razer“ pagalvojo ir apie tuos, kurie nešioja įprastus akinius kasdien - visiems „Anzu“ akinių pirkėjams siūloma penkiolikos procentų nuolaida reikalingiems lęšiams įsigyti iš „Lensabl“.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas