„Realme“ ir toliau nestabdo: netrukus debiutuos dar vienas telefonas, aiškėja pagrindinės jo savybės

Lukas Snarskis

2023-04-02, 12:53

0 komentarų

Kinijos kompanija „Realme“, kuri priklauso „Oppo“ bendrovei, į išmaniųjų telefonų rinką įsiveržė lyg viesulas. Vos per keletą metų šis gamintojas įsitvirtino rinkoje ir dabar yra puikiai žinomas daugeliui. Jeigu šio gamintojo dar kas nors ir nežinojo – tai dabar tikrai žinos visi.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Realme“ ir toliau nestabdo: netrukus debiutuos dar vienas telefonas, aiškėja pagrindinės jo savybės

Kinijos kompanija „Realme“ ruošiasi pristatyti naująjį „Narzo N55“ išmanųjį telefoną, kurio debiutas turėtų įvykti jau balandžio 12 dieną. Likus mažiau nei dviem savaitėms iki šio modelio pristatymo – aiškėja ir pagrindinės šios naujienos specifikacijos.

Remiantis naujausia informacija, „Realme Narzo N55“ turėtų pasiūlyti nuo 4 GB operatyviosios (RAM) bei bent 64 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. Pirkėjams šis išmanusis telefonas bus siūlomas juodos arba mėlynos spalvų, tačiau kol kas nėra žinoma kiek jis galėtų kainuoti.

Internete pasirodžiusi nuotrauka atskleidžia ir tai, jog išmanusis telefonas turės ausinių lizdą, o apatinėje dalyje bus įmontuotas ir USB-C įkrovimo lizdas bei garsiakalbis. Naujojo „Narzo N55“ veikimu turėtų rūpintis „MediaTek Dimensity 810“ procesorius, o įrenginį energija aprūpins 5 000 mAh talpos baterija.

Kaip jau minėjome, šios „Realme“ naujienos pristatymas įvyks balandžio 12 dieną, o tuomet ir paaiškės visos jo specifikacijos bei kaina.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas