„Realme“ ir toliau nestokoja ambicijų: pasidalino pasiekimais ir paskelbė dar įspūdingesnius 2022 metų planus

„Realme“ ir toliau nestokoja ambicijų: pasidalino pasiekimais ir paskelbė dar įspūdingesnius 2022 metų planus

Kinijos kompanija „Realme“ neseniai surengė spaudos konferenciją, kurios metu buvo pristatyti naujieji bendrovės flagmanai. Tai, kad ši bendrovė į išmaniųjų telefonų rinką įsiveržė tarsi uraganas – menka paslaptis. Apie tai dar kartą priminė ir įmonės viceprezidentas.

Remiantis „Realme“ pateikiama informacija, bendrovė per 2021 metus, pasaulinėje rinkoje, pardavė daugiau nei 60 mln. išmaniųjų telefonų. Negana to, šis prekinis ženklas patenka tarp penkių populiariausių net 21 pasaulinėje rinkoje, o Filipinuose rikiuojasi pirmoje, Kinijoje – antroje pozicijoje.

Ši Kinijos bendrovė jau spėjo užfiksuoti ne vieną rekordą, o tarp jų ir kaip sparčiausiai auganti 5G „Android“ telefonus gaminanti bendrovė. 60 mln. parduotų telefonų riba taip pat leido užfiksuoti ir 50 proc. augimą. Tokie rezultatai neturėtų stebinti. Kaip žinia, „Realme“ yra dukterinė „Oppo“ bendrovė, o debiutiniais metais jos produkcija buvo prieinama tik Indijoje. Žinoma, per pastaruosius keletą metų bendrovė gerokai išplėtė savo veiklą ir dabar jos produkcija yra prieinama kone visame pasaulyje.

Ambicingų planų „Realme“ vadovai turi ir 2022 metams. Skelbiama, jog šiemet tikimasi išlaikyti tą patį, 50 proc., augimo tempą, o taip pat siekiama parduoti daugiau nei 90 mln. išmaniųjų telefonų. Pagrindinis bendrovės tikslas – pasiekti 100 mln. ribą. Atskleista ir tai, jog pagrindinėmis kompanijos rinkomis turėtų būti Kinija bei Europa, kas leistų dar labiau paspartinti augimą.

Priminsime, jog prieš keletą dienų „Realme“ vadovai pademonstravo naujuosius „GT 2“ serijos išmaniuosius telefonus. Dienos šviesą išvydo bazinis „Realme GT 2“ ir aukščiausios klasės „Realme GT 2 Pro“ modelis. Pastarasis veiks su naujuoju „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1“ procesoriumi.

Itin sparčiai auganti Kinijos bendrovė pasirūpino, kad naujieji jų produktai taptų išskirtiniais. „Realme GT 2“ serijos įrenginiai pasižymės išskirtiniu dizainu, mat dvi spalvų opcijos turės išskirtines nugarėles. Žalios ir baltos spalvos modeliai bus pagaminti iš specialiai sukurtos biologinės polimerinės medžiagos, kuri imituoja popierius pojūtį. Toks nugarėlės dizaino sprendimas – visiška naujiena išmaniuose telefonuose. Plačiau apie šiuos telefonus galite skaityti paspaudę čia.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas