„Realme“ pardavimai nustebins daugelį: viena populiariausių telefonų serijų pasiekė simbolinę ribą

Lukas Snarskis

2022-01-20, 10:00 (atnaujinta 2022-11-29, 09:07)

0 komentarų
„Realme“ pardavimai nustebins daugelį: viena populiariausių telefonų serijų pasiekė simbolinę ribą

Dar prieš pora metų „Realme“ vardas buvo žinomas tik didžiausiems entuziastams, tačiau šiandien – tai pakankamai populiarus gamintojas, kurį žino daugelis. Bendrovė per pastaruosius metus išleido ne vieną išmanųjį telefoną, o taip pat pristatė ir nemažai įvairiausių įrenginių serijų.

2018 metais rinkoje debiutavo pirmasis „Realme“ įrenginys, kurio pavadinimas buvo paženklintas skaičiumi – tai „Realme 1“. Nuo tos dienos praėjo jau beveik ketveri metai, o prieš keletą dienų kompanija pasiekė ir simbolinę ribą. Pranešama, jog buvo parduota jau virš 40 mln. įrenginių, pažymėtų skaičiumi.

Remiantis „Strategy Analytics“ tyrimu, tokio išmaniųjų telefonų serija yra antra populiariausių, tarp to ką kuria ši Kinijos bendrovė. Už šią įrenginių seriją populiaresnė yra tik „Realme C“ linija, kurios pardavimai yra kiek didesni.

Žvelgiant į populiariausius „Realme“ telefonus, kurie priskirti skaičių serijai, viršūnėje rasime „Realme 5“. 2019 metais išleistas išmanusis telefonas, ženkliai, lenkia kitus modelius pagal pardavimus. Iškart po juo rikiuojasi „Realme 8“, tačiau šis modelis buvo pristatytas tik praėjusiais metais, todėl jo pardavimai gali ir dar labiau kilti.

Kinijos bendrovė jau artimiausiu metu ketina pristatyti ir „Realme 9“ serijos išmaniuosius telefonus. Tai turėtų dar labiau padidinti bendrovės pardavimus, o taip tikimasi ir dar spartesnio kompanijos plėtimosi į Vakarų Europą, kur 5G ryšį palaikantys telefonai sulaukia vis didesnio populiarumo.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas