„Realme“ pristatė kosminę naujieną: telefono įkrovimas truks vos keletą minučių, paaiškėjo kur ir kada bus panaudotas šis sprendimas

Kinijos kompanija „Realme“, kuri priklauso „Oppo“ bendrovei, į išmaniųjų telefonų rinką įsiveržė lyg viesulas. Vos per keletą metų šis gamintojas įsitvirtino rinkoje ir dabar yra puikiai žinomas daugeliui. Jeigu ir yra kas negirdėję apie šią kompaniją – dabar pats laikas suklusti.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Realme“ pristatė kosminę naujieną: telefono įkrovimas truks vos keletą minučių, paaiškėjo kur ir kada bus panaudotas šis sprendimas

Kaip ir buvo tikėtasi, „Realme“ pagaliau pristatė naująjį 240W greitojo įkrovimo standartą, apie kurį kalbos sklido jau daugiau nei dvi savaites. Paaiškėjo, kad tokiam sprendimui bus naudojamas specialus 12A įkrovimo laidas, kurio pralaidumas – 20V/12A. USB-C įkroviklis bus aprūpintas dvigubu GaN komponentu.

240 W įkrovimo architektūra paverčia 20V/12A maitinimą į 10V/24A per tris nepriklausomus įkrovimo kanalus, o tai reiškia, kad naujasis telefonas turės tris akumuliatoriaus elementus. Skelbiama, kad specialų „Realme“ 12A kabelį sudarys keturi standartiniai 21 AWG laidai, kurių skersmuo yra beveik 3 mm vien tik laido plastikinėje izoliacijoje.

Kompanija pasirūpino ir saugumu. Pranešama, kad visą įkrovimo procesą stebės 13 specialių sensorių, kurie realiu laiku fiksuos kaip vyksta įkrovimas ir esant saugumo rizikai – apribos įkrovimo galią. Įkrovimo apsauga aprūpinta ir ugniai atspariomis medžiagomis bei visais reikiamais sertifikatais, kas leis naudotojui ramiai naudotis šiuo technologiniu sprendimu.

„Realme“ atstovai patvirtino ir tai, kad 240 W įkrovimas yra daugiau nei inžinierių galimybių testavimas – šis sprendimas jau netrukus bus panaudotas naujausiame bendrovės flagmane. Telefonas bus aprūpintas „didžiausiu rinkoje aušinimo plotu“, kuriame bus keli grafino lakštai, o jų bendras plotas – 6 580 kv. mm. Jie pasirūpins, kad našumas būtų išlaikytas esant nuolatinei apkrovai, o taip pat padės atlaikyti ekstremalią apkrovą dėl itin greito įkrovimo.

Ir nors iš pradžių nebuvo atskleista koks išmanusis telefonas panaudos šią greitojo įkrovimo technologiją, tačiau vėliau ši informacija buvo paskelbta viešai. „Realme“ patvirtino, jog jau kitą mėnesį debiutuos naujasis „Realme GT Neo 5“, kuris ir taps pirmuoju telefonu su 240 W greitojo įkrovimo technologija. Skelbiama ir tai, kad įrenginio baterija galės atlaikyti 1600 įkrovimo ciklus, o jos degradacija neviršys 20 proc. nuo pradinės akumuliatoriaus talpos.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas