„Realme“ pristatė naująjį „C53“ modelį: didelis ekranas ir talpi baterija už itin žemą kainą

Kinijos kompanija „Realme“, kuri priklauso „Oppo“ bendrovei, į išmaniųjų telefonų rinką įsiveržė lyg viesulas. Vos per keletą metų šis gamintojas įsitvirtino rinkoje ir dabar yra puikiai žinomas daugeliui.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Realme“ pristatė naująjį „C53“ modelį: didelis ekranas ir talpi baterija už itin žemą kainą

Šiemet „Realme“ jau spėjo pristatyti gausybę išmaniųjų telefonų, o šiandien pademonstruotas ir dar vienas. Kompanijos atstovai oficialiai pristatė „Realme C53“, kuris pasiūlys dėmesio vertas specifikacijas už žemą kainą. Kviečiame pažvelgti į šio modelio galimybes detaliau.

Naujasis „Realme C53“ aprūpintas 6,74 colių įstrižainės LCD ekranu su 90 Hz atsinaujinimo dažniu, o viršutinėje jo dalyje – vandens lašo formos išpjova. Tiesa, čia naudojamas ir „Realme“ sukurtas sprendimas, kuris yra analogiškas „Dynamic Island“ ir suteikia vartotojui informaciją apie gautus pranešimus.

Išmanusis telefonas veiks su „Unisoc T612“ procesoriumi bei turės iki 6 GB operatyviosios (RAM) atminties, kurią bus galima praplėsti virtualiu būdu iki 12 GB. Vartotojai taip pat gaus 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. Verta pastebėti, kad čia naudojamas dvigubas SIM kortelių lizdas, o taip pat yra ir atskira vieta atmintinei.

„Realme C53“ nugarėlėje rasime dvi kameras, o pagrindinė jų aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta – gylio sensorius bei LED blykstė. Priekinėje įrenginio dalyje – 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Naujojo įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 33W greituoju įkrovimu. „Realme“ teigimu, įkrauti išmanųjį telefoną nuo 1 iki 50 proc. bus galima per 31 minutę. „C53“ modelis taip pat turi šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, o apatinėje briaunoje – ausinių lizdas.

Pirkėjai šį išmanųjį telefoną galės įsigyti auksinės arba juodos spalvos. Pranešama, jog pigiausias „Realme C53“ variantas kainuos maždaug 125 eurus. Deja, tačiau informacijos apie šio modelio pasirodymą Europoje – kol kas nėra.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas