„Realme“ pristatė „Realme 6“ serijos telefonus – vienas iš modelių turi net 6 kameras

„Realme“ pristatė „Realme 6“ serijos telefonus – vienas iš modelių turi net 6 kameras

Pastarosios dienos išmaniųjų telefonų pasaulyje – ganėtinai intensyvios. Dauguma gamintojų pradėjo įvairiausių įrenginių pristatymų maratoną, o prie to prisijungė ir „Realme“. Beprotiškai greitai išpopuliarėjęs gamintojas šiandien pristatė du naujus produktus.

Nors „Realme“ dar visai neseniai pristatė „Realme 5“ serijos telefonus, tačiau šiandien oficialiai buvo pristatyti ir naujesnės kartos „Realme 6“ įrenginiai. Siūlome trumpai pažvelgti į abu šiandien pristatytus išmaniuosius.

Realme 6

„Realme 6“ yra pirmasis šio gamintojo išmanusis telefonas, kuris naudoja „MediaTek G90T“ procesorių. Kartu su šiuo lustu pirkėjais gaus pasirinktinai 4 GB, 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) atminties. Mažiausios atminties modelis turės 64 GB vidinę talpyklą, o kitos dvi opcijos pasižymės 128 GB.

Išmanusis telefonas taip pat turi 6,5 colių įstrižainės ekraną su Full HD+ raiška bei 90 Hz atnaujinimo dažniu. „Realme 6“ ekranas apsaugotas „Gorilla Glass 3“ apsauginiu stiklu, o viršutinėje ekrano dalyje rasime nedidelį išpjovimą, kuriame įmontuota 16 MP raiškos kamera asmenukėms. Žinoma, didžiausias telefono privalumas – net keturios kameros nugarėlėje.

Naujasis „Realme 6“ savo nugarėlėje turės 64 MP raiškos jutikliu pasižyminčią pagrindinę kamerą, o greta – 8 MP plataus kampo bei 2 MP raiškos makro sensoriai ir 2 MP baltos ir juodos spalvų objektyvas, kuris skirtas pagerinti portretams. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 4300 mAh talpos baterija su 30 W greituoju įkrovimu.

Realme 6 Pro

Kaip sufleruoja pavadinimas – tai kiek galingesnis variantas. „Realme 6 Pro“ veiks su naujuoju „Qualcomm Snapdragon 720G“ procesoriumi bei turės pasirinktinai 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) atminties. Pirmąjį atminties variantą pirkėjai galės rinktis su 64 GB arba 128 GB vidine talpa, o antruoju atveju – tik su 128 GB vidine atmintine.

Šis išmanusis telefonas turi 6,6 colių įstrižainės ekraną su Full HD+ raiška, bei, žinoma, 90 Hz atnaujinimo dažniu. Vertėtų atkreipti dėmesį į tai, jog ekrano viršutinėje dalyje rasime iškirpimą, kuriame įmontuota dviguba asmenukių kamera. Pastarąją sudarys 16 MP pagrindinis bei 8 MP plataus kampo sensoriai.

Nugarėlėje rasime taip pat pakankamai įspūdingą kamerų konfigūraciją. „Realme 6 Pro“ turės keturias kameras – pagrindinė jų bus 64 MP, antroji – 12 MP teleobjektyvas, o greta ir 8 MP plataus kampo bei 2 MP makro sensoriai. Išmanusis telefonas taip pat palaikys „UIS“ ir „UIS Max“ vaizdo stabilizavimo technologijas.

Kaip ir pigesnis, taip ir šis modelis, turės 4300 mAh talpos bateriją su 30 W greituoju įkrovimu. Abiejuose įrenginiuose bus įdiegta „Realme UI“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 10“ operacinės sistemos versiją.

Pranešama, kad „Realme 6“ kainuos nuo 177 JAV dolerių, o „Realme 6 Pro“ pigiausią modelį bus galima įsigyti nuo 232 JAV dolerių.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas